Νέο σποτ από Τραμπ για την υγεία της Χίλαρι

Νέο σποτ από Τραμπ για την υγεία της Χίλαρι

O Τραμπ υποστηρίζει στο βίντεο, αφού πρώτα έχει παρουσιάσει στους Αμερικανούς την "τρωτή" πλευρά της Χίλαρι, ότι μόνος αυτός μπορεί να τους προστατεύσει

Νέο σποτ από Τραμπ για την υγεία της Χίλαρι
Οι κακές στιγμές της Χίλαρι - ο επίμονος βήχας, τα στραβοπατήματα, η αδυναμία της να ανέβει μόνη της τα σκαλιά - έγιναν το αντικείμενο του νέου διαφημιστικού σποτ που προωθεί ο υποψήφιος για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Ντόναλντ Τραμπ, για σπιλώσει την εικόνα του φαβορί πλέον για την προεδρία των ΗΠΑ. 

O Τραμπ υποστηρίζει στο βίντεο, αφού πρώτα έχει παρουσιάσει στους Αμερικανούς την "τρωτή" πλευρά της Χίλαρι, ότι μόνος αυτός μπορεί να τους προστατεύσει.    
Κλείσιμο

Πάντως, το θέμα της υγείας της Χίλαρι έχει αρχίσει και ατονεί στις ΗΠΑ μετά το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ όπου η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σήκωσε "κεφάλι" αφού ο Τραμπ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στον αμερικανικό λαό μετά τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος των γυναικών. 

Ανεξάρτητα πάντως από το πρόβλημα υγείας της Χίλαρι, αν δηλαδή έχει Αλτσχάιμερ, άνοια ή Πάρκινσον, οι Αμερικανοί της δείχνουν πλέον την εμπιστοσύνη τους, μία εβδομάδα πριν το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ.

Η ίδια πάντως, που έχει δηλώσει ότι αναρρώνει από πνευμονία, επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της για να είναι σε "φόρμα"  στην τελευταία τηλεμαχία πριν την κάλπη της 8ης Νοεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης