Με φόντο την τρομοκρατία Κλίντον και Τραμπ «σκοτώνονται» στην προεκλογική αρένα

Με φόντο την τρομοκρατία Κλίντον και Τραμπ «σκοτώνονται» στην προεκλογική αρένα

Δημοσκόπηση έδειξε ότι η ολιγοήμερη απουσία της Χίλαρι έδωσε πόντους στον πολιτικό της αντίπαλο

Με φόντο την τρομοκρατία Κλίντον και Τραμπ «σκοτώνονται» στην προεκλογική αρένα
Με τον εφιάλτη της τρομοκρατίας να επιστρέφει στις ΗΠΑ, οι δύο μονομάχοι για το προεδρικό χρίσμα, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. 

Ο Αμερικανός Μίδας εκμεταλλεύεται τις τρεις βομβιστικές επιθέσεις
Κλείσιμο
των τελευταίων ωρών προκειμένου να αποδυναμώσει στα μάτια των συμπολιτών του τους Δημοκρατικούς, και βεβαίως την πολιτική του αντίπαλο και πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. 

«Yπό την ηγεσία του Ομπάμα και της Χίλαρι, οι Aμερικανοί έχουν βιώσει περισσότερες επιθέσεις στο εσωτερικό από τις νίκες του στο εξωτερικό. Ώρα να τα αλλάξουμε αυτό», γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter o υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα.

Από την πλευρά της, η υποψήφια των Δημοκρατικών έσπευσε να καταδικάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Μινεσότα, Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσει τονίζοντας πως, το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι από Αμερικανό σομαλικής καταγωγής στη Μινεσότα θα πρέπει να χαλυβδώσει την αποφασιστικότητα για την προστασία των ΗΠΑ και την εξόντωση του ISIS.

Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση των «Los Angeles Times» δείχνει ότι, η ολιγοήμερη απουσία της Χίλαρι από την προεκλογική εκστρατεία έδωσε πόντους στον πολιτικό της αντίπαλο. Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος προηγείται με 47,7% έναντι 41% της Χίλαρι. 

Μέχρι στιγμής, η Χίλαρι διατηρεί προβάδισμα σε Νιου Χαμσάιρ, Κολοράντο, Μίσιγκαν, Πενσιλβάνια και Βιρτζίνια. Ο Τραμπ προηγείται σε Οχάιο, Φλόριντα και Αϊόβα ενώ σε Νεβάδα και Βόρεια Καρολίνα, οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος.     
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης