Βίντεο: Καρέ-καρέ η αιχμαλωσία ενός τεράστιου κροκόδειλου στην Αυστραλία

Βίντεο: Καρέ-καρέ η αιχμαλωσία ενός τεράστιου κροκόδειλου στην Αυστραλία

Το άγριο ζώο έχει μήκος 4,2 μέτρα και είχε «ρημάξει» τις αγελάδες της περιοχής - Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ελεύθερος παραμένει ένας ακόμη μεγαλύτερος... φίλος του

Βίντεο: Καρέ-καρέ η αιχμαλωσία ενός τεράστιου κροκόδειλου στην Αυστραλία
Ένα συναρπαστικό βίντεο που αποτυπώνει καρέ-καρέ την κοπιαστική προσπάθεια Αυστραλών αστυνομικών να «συλλάβουν» έναν τεράστιο κροκόδειλο, μήκους 4,2 μέτρων σε περιοχή της Βόρειας Επικράτειας, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Το τεράστιο πλάσμα είχε μετατραπεί σε «φόβο και τρόμο» των ντόπιων κτηνοτρόφων, αφού είχε ρημάξει τις αγελάδες τις περιοχής. Γι' αυτό και οι ντόπιοι απευθύνθηκαν στην τοπική αστυνομία, η οποία διαθέτει ένα ειδικό τμήμα για την αιχμαλωσία άγριων ζώων, και ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα ο κροκόδειλος.

Κλείσιμο
Μια μεγάλη ομάδα από αστυνομικούς και δασοφύλακες κατέφθασε στην απομονωμένη περιοχή και έστησε τις απαιτούμενες παγίδες που θα περιόριζαν τις συλλήψεις του γιγάντιου κροκόδειλου, καθιστώντας δυνατή την αιχμαλωσία του. Η διαδικασία - όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο - δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού ο κροκόδειλος προέβαλε μεγάλη αντίσταση, ξεγλιστρώντας συνεχώς από τους διώκτες του.

Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, όμως σύμφωνα με τους ντόπιους το έργο των αρχών δεν έχει ακόμα τελειώσει στην περιοχή, αφού στα ίδια νερά εθεάθη πρόσφατα ένας... ακόμη μεγαλύτερος κροκόδειλος που έχει επίσης αδυναμία στο μοσχαρίσιο κρέας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης