Τα 55α γενέθλια του Ομπάμα με 9 φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο

Τα 55α γενέθλια του Ομπάμα με 9 φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο

Δείτε τις φωτογραφίες του επίσημου φωτογράφου του Αμερικανού προέδρου για τα τελευταία γενέθλια του ως πρώτου πολίτη των ΗΠΑ

Τα 55α γενέθλια του Ομπάμα με 9 φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο
Τα 55 κλείνει σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος γιορτάζει τα τελευταία του γενέθλια στον Λευκό Οίκο. 

Σε ομιλία του την παραμονή των γενεθλίων του ευχαριστησε τη σύζυγό του Μισέλ και τις κόρες του Μαλία και Νατάσα γιατί τον κράτησαν «προσγειωμένο» τα τελευταία 8 χρόνια.

Κλείσιμο
«Ελπίζω ότι αν είμαι αρκούντως τυχερώς ώστε να ζήσω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα, στο κρεβάτι του θανάτου δεν θα σκέφτομαι κάποιον λόγο ή κάποιον νόμο αλλά το ότι κρατούσα τα χέρια των δύο κοριτσιών μου για βόλτα στο πάρκο».



Χάρη στην αύξηση των κοινωνικών δικτύων μέσων μαζικής ενημέρωσης και δεδομένου ότι ο Ομπάμα έγινε πρόεδρος των, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε μερικές από τις πιο αστείες και πιο προσωπικές στιγμές της ζωής του στο Οβάλ Γραφείο.

Ο προσωπικός του φωτογράφος Pete Souza ουκ ολίγες φορές έχει τροφοδοτήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με παιχνιδιάρικες και πιο χαλαρές φωτογραφίες του Ομπάμα.

Δείτε εννέα από αυτές





Και φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό του Pete Souza στο Instagram




H καλύτερη φωτογραφία κατά τον επίσημο φωτογράφο του Λυεκού Οίκου είναι αυτή από τον Μάιο του 2009. Το μικρό αγόρι δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος που του μοιάζει τόσο πολύ είναι ο πρόεδρος. Έτσι ο Ομπάμα έσκυψε και τον άφησε να του αγγίξει το κεφάλι για να του το αποδείξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης