Γερμανία: Η αστυνομία αναζητά 19χρονο Αλγερινό σχιζοφρενή σε mall στη Βρέμη

Γερμανία: Η αστυνομία αναζητά 19χρονο Αλγερινό σχιζοφρενή σε mall στη Βρέμη

Ο νεαρός απέδρασε από ψυχιατρική κλινική - Η αστυνομία τον αναζήτησε στο πάρκο της περιοχής, αλλά δεν τον εντόπισε

Γερμανία: Η αστυνομία αναζητά 19χρονο Αλγερινό σχιζοφρενή σε mall στη Βρέμη
Εκκενώθηκε ένα εμπορικό κέντρο στην Βρέμη έπειτα από ύποπτες ενέργειες ενός 19χρονου Αλγερινού ανέφερε η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, ο ύποπτος έχει διαφύγει από μια ψυχιατρική κλινική και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας είχε διασυνδέσεις με τρομοκράτες. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως αργότερα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν από τη γερμανική αστυνομία, ο 19χρονος Αλγερινός βρισκόταν για πολλές ώρες (από χθες) στο εμπορικό κέντρο και όταν πλέον θεωρήθηκε ύποπτος για διασύνδεση με τρομοκρατικές ομάδες, αποφασίστηκε η εκκένωση του εμπορικού κέντρου, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί για την απόδραση του νεαρού Αλγερινού από την ψυχιατρική κλινική και είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του στο πάρκο της περιοχής. Η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, με συνέπεια να αποφασιστεί η εκκένωση του εμπορικού κέντρου, καθώς υπήρχαν ήδη αναφορές ότι εθεάθη ένας ύποπτος στους διαδρόμους.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία διευκρίνισε ότι το εμπορικό κέντρο παραμένει υπό καθεστώς εκκένωσης, αλλά δεν τίθεται θέμα τρομοκρατικής ενέργειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης