Ο Τραμπ έλαβε επίσημα το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υποσχέθηκε μια «ασφαλέστερη Αμερική»

Ο Τραμπ έλαβε επίσημα το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υποσχέθηκε μια «ασφαλέστερη Αμερική»

Ο Τραμπ θα κατηγορήσει την Κλίντον για τις αποτυχίες της όσο υπηρετούσε ως υπουργός Εξωτερικών στην πρώτη θητεία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και θα αναφέρει την χρήση τη ενός ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως απόδειξη ότι είναι διεφθαρμένη

Ο Τραμπ έλαβε επίσημα το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υποσχέθηκε μια «ασφαλέστερη Αμερική»
Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον ως διεφθαρμένη και αναποτελεσματική, και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως φίλο της εργατικής τάξης ο οποίος θα επαναφέρει το νόμο και την τάξη, στην ομιλία του αργά το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα ώρα Ελλάδας) με την οποία θα αποδεχθεί το χρίσμα του κόμματος.

"Είμαι μαζί σας, θα πολεμήσω για σας, και θα νικήσω για σας", φέρεται ότι θα πει ο Τραμπ, σύμφωνα με τμήματα της ομιλίας του που έχουν δημοσιοποιηθεί από την οργάνωσή του καθώς και ένα πρόχειρο της τελικής ομιλίας που κυκλοφορεί μεταξύ των ΜΜΕ.

Κλείσιμο
Η οργάνωση του Τραμπ δεν επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε την αυθεντικότητα του πρόχειρου εγγράφου το οποίο αναμένεται να εκφωνήσει στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Κλίβελαντ του Οχάιο στις 10:15 μ.μ. τοπικής ώρας την Πέμπτη (5:15 π.μ. ώρα Ελλάδας, Παρασκευή).

Ο νεοϋορκέζος επιχειρηματίας, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει ποτέ σε δημόσιο αξίωμα, χρειάζεται να κάνει μια δυναμική παρουσίαση για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις, καθώς οι Δημοκρατικοί προσέρχονται στο δικό τους συνέδριο, την επόμενη εβδομάδα, στη Φιλαδέλφεια της Πεννσυλβάνια.

Ο Τραμπ θα κατηγορήσει την Κλίντον για τις αποτυχίες της όσο υπηρετούσε ως υπουργός Εξωτερικών στην πρώτη θητεία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και θα αναφέρει την χρήση τη ενός ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως απόδειξη ότι είναι διεφθαρμένη. Θα της αποδώσει επίσης την ευθύνη, λόγω των πολιτικών αποφάσεών της, της ανόδου του Ισλαμικού Κράτους, θέμα το οποίο πολλοί Δημοκρατικοί αποδίδουν στον πρόεδρο Μπους τον νεότερο, για την έναρξη του πολέμου στον Ιράκ.

"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα - φτώχεια και βια στη χώρα μας, πόλεμο και καταστροφή στο εξωτερικό - θα συνεχιστούν μόνο όσο συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στους ίδιους πολιτικούς που το δημιούργησαν", θα πει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης