Μεθυσμένοι πιλότοι «καθήλωσαν» στη Γλασκώβη 250 επιβάτες

Μεθυσμένοι πιλότοι «καθήλωσαν» στη Γλασκώβη 250 επιβάτες

Επρόκειτο να εκτελέσουν την πτήση της Air Transat από την Γλασκώβη προς το Τορόντο, θεωρήθηκαν όμως μεθυσμένοι και συνελήφθησαν

Μεθυσμένοι πιλότοι «καθήλωσαν» στη Γλασκώβη 250 επιβάτες
Δύο πιλότοι, ηλικίας 39 και 37 ετών, συνελήφθησαν τη Δευτέρα λίγο πριν πετάξουν από τη Σκωτία στον Καναδά. Έπειτα από βάσιμες υποψίες ότι οι δύο άντρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν την υπερατλαντική πτήση, η αστυνομία συνέλαβε τους πιλότους που επρόκειτο να ξεκινήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας από τη Γλασκώβη με προορισμό το Τορόντο του Καναδά. Η καναδική αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε τις συλλήψεις κάνοντας γνωστό πως η πτήση θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα, Τρίτη, και ότι οι 250 επιβάτες της μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία. 

Εκπρόσωπος της Air Transat τόνισε πως «η ασφάλεια του πληρώματος και των επιβατών μας παραμένει η βασική μας προτεραιότητα».

Κλείσιμο
Από την πλευρά τους οι επιβάτες δεν έκρυψαν την οργή τους στα social media για την καθυστέρηση της πτήσης αλλά και για το γεγονός ότι δεν γνώριζαν τον λόγο που έμεναν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης