Μακελειό στη Νίκαια: 10 Ισραηλινοί τραυματίες, τέσσερις αγνοούμενοι

Μακελειό στη Νίκαια: 10 Ισραηλινοί τραυματίες, τέσσερις αγνοούμενοι

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμος να βοηθήσει τη Γαλλία, ώστε να νικήσει αυτό το κακό

Μακελειό στη Νίκαια: 10 Ισραηλινοί τραυματίες, τέσσερις αγνοούμενοι
Τον απολογισμό των Ισραηλινών θυμάτων στο μακελειό της Νίκαιας, στη Γαλλία, έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο υπουργείο της ισραηλινής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον κατάλογο που δόθηκε, δεν υπάρχει επιβεβαιωμένος νεκρός, υπάρχουν ωστόσο 10 τραυματίες και τέσσερις αγνοούμενοι.

Η Κλάρα Μπενσιμόν και η Ρεϊμόντ Μαμανέ, είναι δύο αδερφές περίπου 50 ετών, οι οποίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη να κρατηθούν τη ζωή.

Κλείσιμο
Ο επικεφαλής ραβίνος της ισραηλινής παροικίας στη Νίκαια δήλωσε ότι άπαντες προσεύχονται για τις οικογένειες όσων χάθηκαν και τα θύματα από την επίθεση, ανεξάρτητα με τη θρησκεία του καθενός. Αποκάλυψε, δε, πως όλα τα κτίρια που διαθέτουν οι ισραηλινές εταιρείες στην περιοχή φυλάσσονται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Δηλώσεις έκανε και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας πως «διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά, ότι οι τρομοκράτες μπορούν να κτυπήσουν ανά πάσα στιγμή και σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να τους πολεμήσουμε παντού. Το Ισραήλ είναι έτοιμο να βοηθήσει τη γαλλική κυβέρνηση, ώστε να πολεμήσει και να νικήσει αυτό το κακό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης