Μπήκε στο αεροπλάνο για Μιλάνο και βρέθηκε στο... Άμστερνταμ!

Μπήκε στο αεροπλάνο για Μιλάνο και βρέθηκε στο... Άμστερνταμ!

«Βλέπω τη θάλασσα. Στο Μιλάνο δεν υπάρχει θάλασσα» περιγράφει σε ανάρτησή του ο Ιταλός παρουσιαστής Φραντσέσκο Φακινέτι

Μπήκε στο αεροπλάνο για Μιλάνο και βρέθηκε στο... Άμστερνταμ!
«Στη ζωή μου έχουν συμβεί πολλά, αλλά ούτε στο ελάχιστο δεν συγκρίνεται με αυτό που μόλις συνέβη
», γράφει σε μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο Ιταλός παρουσιαστής και τραγουδιστής, Φραντσέσκο Φακινέτι, εξηγώντας στους χιλιάδες φίλους του πώς κατάφερε να… μπει σε λάθος αεροπλάνο!

Κλείσιμο
Κρατώντας στα χέρια του ένα εισιτήριο της ιταλικής εταιρίας Alitalia βγάζει μία «σέλφι» με έκφραση έκπληξης στο βλέμμα και περιγράφει πώς τελικά ενώ ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης με προορισμό το Μιλάνο, κατέληξε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

«Στις 16.55, είμαι στο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και πρέπει να επιβιβαστώ για να πάω στο Μιλάνο. Πλησιάζω στην πύλη, δίνω το εισιτήριό μου και την ταυτότητά μου στην αρμόδια που φοράει τη νέα στολή της Alitalia και μέχρι εδώ όλα καλά», συνεχίζει ο Φακινέτι.

«Μπαίνω στο αεροσκάφος. Μόλις φτάνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι της Alitalia, αλλά της KLM. Σκέφτομαι ότι πρόκειται για πτήση σε συνεργασία, όπως συμβαίνει πάντα. Κάθομαι, ανοίγω το Mac απαντώ σε λίγα email. Μετά κοιμάμαι και ξυπνάω με μία φωνούλα που λέει ότι προσγειωνόμαστε. Κοιτάζω το ρολόι και είναι οκτώ το βράδυ και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να έκανε τόση ώρα», προσθέτει ο άτυχος Ιταλός για να περιγράψει στη συνέχεια το σοκ του όταν λίγη ώρα πριν προσγειωθεί βλέπει από το παράθυρο τη… θάλασσα!



«Κοιτάζω από το παράθυρο και βλέπω τη θάλασσα. Τη θάλασσα, τη θάλασσα!!! Στο Μιλάνο δεν υπάρχει θάλασσα. Η αίσθηση είναι αυτή: δεν ξέρω πού βρίσκομαι. Περνάω δέκα λεπτά ακίνητος. Μετά ρωτάω τον διπλανό μου πού βρίσκομαι. Εκείνος με κοιτάζει σαν να είμαι τρελός και μου απαντά: Στο Άμστερνταμ. Οκ, κι εγώ έπρεπε να πάω στο Μιλάνο. Το αεροσκάφος προσγειώνεται, χτυπάει το τηλέφωνό μου και η γυναίκα μου (μοντέλο από τη Βραζιλία) με βρίζει σε πέντε ξένες γλώσσες», γράφει ο Φακινέτι που είναι γιος ενός εκ των μελών του θρυλικού ιταλικού συγκροτήματος της δεκαετίας του ’60, «Pooh».

Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με τον 36χρονο να περιγράφει ότι με τις προσπάθειες της KLM θα επιστρέψει στο Μιλάνο, ενώ σε νεότερη ανάρτησή του όταν τελικά έφτασε στο σπίτι του εξηγεί ότι η σύζυγός του, μετά το αρχικό σοκ, τον υποδέχθηκε αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον.

Πέρα από την εύθυμη πλευρά της περιπέτειάς του, όπως την παρουσίασε ο ίδιος, πάντως, ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι ένας επιβάτης παρότι είχε στα χέρια του το εισιτήριο και την ταυτότητά του, και μολονότι πέρασε από όλους τους απαραίτητους ελέγχους, επιβιβάστηκε σε λάθος αεροσκάφος με τελείως διαφορετικό προορισμό.

Προς το παρόν, πάντως, η ιταλική εταιρία Alitalia δεν έχει προχωρήσει σε κανένα σχόλιο σχετικά με το περιστατικό. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης