Γκραν Κάνιον: Η τελευταία φωτογραφία πριν χάσει τη ζωή της...

Γκραν Κάνιον: Η τελευταία φωτογραφία πριν χάσει τη ζωή της...

Μια 35χρονη γυναίκα πήγε να βγάλει φωτογραφίες και έπεσε στο κενό - Η άτυχη γυναίκα ήταν δεινή και έμπειρη πεζοπόρος - Λίγα λεπτά προτού χάσει την ζωή της είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram

Γκραν Κάνιον: Η τελευταία φωτογραφία πριν χάσει τη ζωή της...
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η ζωή σε μια 35χρονη Αμερικανίδα, που πήγε διακοπές με φίλους της στο Γκραν Κάνιον. Η νεαρή Κολίν Μπερνς, διοικητικό στέλεχος της πολυεθνικής Yelp, ήταν δεινή και έμπειρη στην πεζοπορία.

Η Μπερνς έκανε πεζοπορία με τους φίλους της στο Γκραν Κάνιον και σταμάτησε στο δημοφιλές σημείο South Kaibab Trail για να βγάλει φωτογραφίες και να θαυμάσει το ηλιοβασίλεμα.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η 35χρονη ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram που την δείχνει να κάθεται στην άκρη ενός γκρεμού. Ξαφνικά, σύμφωνα με μαρτυρία της φίλης της Τζέσικα Ρόμαν στο τηλεοπτικό δίκτυο Wesh TV, η γυναίκα σε μια προσπάθεια να αφήσει έναν άλλο πεζοπόρο να προχωρήσει μπροστά για να βγάλει φωτογραφίες, μπερδεύτηκε στα πόδια της και έπεσε στο κενό από ύψος 120 μέτρων.



Οι διασώστες ανέσυραν την σορό της άτυχης γυναίκας και οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό. 

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Κολίν Μπέρνς, η εταιρεία Yelp εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την θλίψη της για το θλιβερό περιστατικό και χαρακτηρίζει την 35χρονη ένα άτομο γεμάτη αγάπη και πάθος για την ζωή που είχε πολλούς φίλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης