Βίντεο: Το ειρωνικό μειδίαμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον Μπόρις Τζόνσον

Βίντεο: Το ειρωνικό μειδίαμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον Μπόρις Τζόνσον

Ο Μαρκ Τόνερ, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είχε την... ατυχία να είναι ένας από τους λίγους που πληροφορήθηκαν την απρόσμενη υπουργοποίηση μπροστά στην κάμερα

Βίντεο: Το ειρωνικό μειδίαμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον Μπόρις Τζόνσον
Η είδηση ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας σίγουρα κατέλαβε εξαπίνης ένα μεγάλο μέρος της διεθνούς πολιτικής σκηνής, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε την πρόσθετη... ατυχία να είναι ένας από τους λίγους που πληροφορήθηκαν το νέο μπροστά στην κάμερα.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, o Μάρκ Τόνερ μόλις και μετά βίας καταφέρνει να μην ξεσπάσει σε γέλια και προσπαθεί σκληρά να «πνίξει» το ειρωνικό του μειδίαμα στο άκουσμα της απρόσμενης υπουργοποίησης. Ποιος μπορεί εξάλλου να τον κατηγορήσει, όταν ο μελλοντικός ΥΠΕΞ της Βρετανίας είναι ο ίδιος άνδρας που είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Ομπάμα είναι «μισός Κενυάτης και τρέφει προγονική αντιπάθεια για τη βρετανική αυτοκρατορία».

Κλείσιμο
Παρά την αρχική του νευρική αντίδραση, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατάφερε να ανακτήσει την αυτοκυριαρχία του, μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Ερωτηθείς δε για τις μελλοντικές σχέσεις ΗΠΑ - Μεγάλης Βρετανίας μετά το διορισμό Τζόνσον, τόνισε ότι οι δύο χώρες θα συνεργαστούν αρμονικά, λόγω «της βαθιάς ιστορικής σχέσης που τις συνδέει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης