Μεξικανή ρεπόρτερ-«Μαρία Αντουανέτα» έβαλε να την... κουβαλήσουν για να μην βραχεί!

Μεξικανή ρεπόρτερ-«Μαρία Αντουανέτα» έβαλε να την... κουβαλήσουν για να μην βραχεί!

Η νεαρή δημοσιογράφος έχασε τη δουλειά της με συνοπτικές διαδικασίες - «Πάρτι» στα social media με την φωτογραφία της Cumming σε στιλ... γαλαζοαίματης

Μεξικανή ρεπόρτερ-«Μαρία Αντουανέτα» έβαλε να την... κουβαλήσουν για να μην βραχεί!
Με συνοπτικές διαδικασίες έχασε τη δουλειά της μια νεαρή δημοσιογράφος στο Μεξικό, μετά από τη δημοσίευση φωτογραφιών που έδειχναν δύο κατοίκους της πόλης Πουέμπλα - όπου έκανε ρεπορτάζ - να την κουβαλάνε πάνω από πλημμυρισμένες λακκούβες, για να μη βρέξει τα ακριβά παπούτσια της.

Η Lydia Cumming  απολύθηκε από το TV Azteca για «έλλειψη επαγγελματισμού» αμέσως μετά από την διαρροή των απαράδεκτων φωτογραφιών που εξέθεταν την ίδια αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η σνομπ συμπεριφορά της «Μαρίας Αντουανέτας» της δημοσιογραφίας έχει εμπνεύσει δεκάδες ξεκαρδιστικά memes τα οποία έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η original φωτογραφία που τράβηξε ο συνάδελφος της Cumming



Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή ρεπόρτερ εστάλη στην πόλη Πουέμπλα, στο κεντρικό Μεξικό, προκειμένου να καλύψει τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή. Σύμφωνα με τη Daily Mail, λίγο μετά την άφιξή της, δύο κάτοικοι της περιοχής είπαν στην Cumming για μια ανάπηρη ηλικιωμένη που είχε εγκλωβιστεί σπίτι της και προσφέρθηκαν να την «κουβαλήσουν» στα χέρια μέχρι εκεί, για να της πάρει συνέντευξη. 

«Προσπαθώ να διατηρώ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και φοβήθηκα ότι θα φαινόμουν αγενής εάν απέρριπτα την πρότασή τους. Με κουβάλησαν για δύο δευτερόλεπτα και αμέσως μετά τους ζήτησα να με αφήσουν κάτω»,
δήλωσε έπειτα η ρεπόρτερ στην εφημερίδα El Pais. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτή η σύντομη βόλτα στην αγκαλιά των... «πληβείων» συμπατριωτών της ήταν αρκετή για να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην φήμη της και να οδηγήσει μέχρι και στην απόλυσή της.

Ένα από τα memes που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο



Ένας συνάδελφος της Cumming, ο οποίος ήταν παρών στην σκηνή και φαίνεται πως την βρήκε ιδιαίτερα αστεία, τράβηξε μια φωτογραφία με την νεαρή ρεπόρτερ στα χέρια των ντόπιων, την οποία κατόπιν δημοσίευσε στο Facebook.

Από εκεί την... παρέλαβαν τα «γεράκια» των social media, που την αναδημοσίευσαν στο Twitter, με αποτέλεσμα να γίνει viral λίγη ώρα αργότερα με το hashtag #LadyReportera.

Στην... καζούρα της δημοσιογράφου συμμετείχαν και δεκάδες χρήστες με ευφάνταστα memes που παρουσίαζαν την Cumming καβάλα σε πόνι ή πρωταγωνίστρια σε ταινίες όπως το Star Wars, o Τιτανικός και το Game of Thrones.

Ο Cumming ως... πρωταγωνίστρια του Game of Thrones



Ως αποτέλεσμα του... χαμού στα social media αλλά και των δεκάδων επικριτικών σχολίων για τη σνομπ στάση της δημοσιογράφου, ο σταθμός στον οποίο εργαζόταν ανακοίνωσε μετά από λίγες ώρες την απόλυσή της, παρά το γεγονός ότι η ίδια έσπευσε να ζητήσει επίσημα συγγνώμη μέσω Twitter αλλά και να δικαιολογηθεί για την πράξη της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης