ΗΠΑ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αλιγάτορα που άρπαξε 2χρονο στη Disney World

ΗΠΑ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αλιγάτορα που άρπαξε 2χρονο στη Disney World

Έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες και πλέον οι ελπίδες αρχίζουν να εξασθενούν σύμφωνα με την αστυνομία - Το παιδί έπαιζε στην άκρη της λιμνοθάλασσας και ένας αλιγάτορας βγήκε και το άρπαξε - Ελικόπτερα και λιμενικό συμμετέχουν στις έρευνες

ΗΠΑ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αλιγάτορα που άρπαξε 2χρονο στη Disney World
Η απεγνωσμένη αναζήτηση ενός 2χρονου παιδιού, το οποίο άρπαξε ένας αλιγάτορας, την Τρίτη το βράδυ στη Disney World του Ορλάντο, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μεν, αλλά με την ελπίδα να ξεθωριάζει όσο περνούν οι ώρες. 

Αν και αρχές, όπως δήλωσαν στο FOX news, εξακολουθούν να χτενίζουν τη λιμνοθάλασσα Lagoon Seven Seas στη Disney World, όπου βρίσκεται το Grand Floridian Resort & Spa, τα πράγματα το πρωί της Τετάρτης, άρχισαν να δείχνουν ακόμα πιο άσχημα, καθώς από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Orange, η έρευνα έχει αλλάξει κατηγορία και από διάσωση έχει γίνει «αναζήτηση και εύρεση».

Κλείσιμο
"Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες και δεν είναι πιθανό να ανακτήσουμε το παιδί ζωντανό" είπε ο σερίφης Τζέρι Ντέμινγκς.

Είπε επίσης ότι η οικογένεια μαζί με τα τρία της παιδιά έχει έρθει για διακοπές στη Φλόριντα από την Νεμπράσκα. «To παιδί έπαιζε στην άκρη της ακτής και οι γονείς του χαλάρωναν δίπλα. Ολα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ξαφνικά ο αλιγάτορας επιτέθηκε στο παιδί. Ο πατέρας έπεσε στο νερό για να το πιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει γρατζουνιές στους ώμους του».  Οι γονείς ειδοποίησαν γρήγορα ένα ναυαγοσώστη, αλλά ο ναυαγοσώστης ήταν πολύ μακριά από το σημείο της επίθεσης για να βοηθήσουν τον πατέρα.

Τέσσερις αλιγάτορες είχαν ήδη αλιευθεί από τη λιμνοθάλασσα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αλλά καμία απόδειξη δεν είχε βρεθεί, που να δείχνει ότι κάποιο από τα ερπετά ήταν υπεύθυνο για την επίθεση στο αγόρι, διευκρίνισε ένας υπάλληλος της Υπηρεσίας Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα.

Η αρχική αναφορά για το περιστατικό έφτασε στο γραφείο του σερίφη λίγο πριν από 21:30, ανέφερε η εκπρόσωπος Ρόουζ Σίλβα.

Περισσότεροι από 50 από το προσωπικό ασφαλείας έψαχναν τη λιμνοθάλασσα Seven Seas, μαζί με μια συσκευή εντοπισμού αλιγάτορα και δύο θαλάσσιες μονάδες, είπε ο σερίφης Ντέμινγκς.

Μια βάρκα εξοπλισμένη με σόναρ, χρησιμοποιήθηκε επίσης, επειδή η αποστολή δυτών θα ήταν σαν να «ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα», είπε στο Fox News ο σερίφης.

Ο αλιγάτορας εκτιμάται ότι έχει μήκος 2,1 μέτρα.

Το Fox 35 News ανέφερε ότι δύο ελικόπτερα είχαν ενταχθεί στις προσπάθειες να βρεθεί το αγόρι.

Έντρομοι και άλλοι γονείς είπαν πως τα παιδιά τους βρέθηκαν και εκείνα στις όχθες της λιμνοθάλασσας. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μια προσευχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν αυτοί οι γονείς. Αυτή η βδομάδα είναι πολύ δύσκολη για το Ορλάντο που δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο», είπε η Α.J.Jain που κάνει διακοπές στη Disney. 

Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό αν και οι ταμπέλες που υπάρχουν γύρω από τη λιμνοθάλασσα γράφουν ότι απαγορεύεται το κολύμπι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης