Απίστευτο βίντεο: Πήγαν να σώσουν ένα δελφίνι και τους προέκυψε... καρχαρίας!

Απίστευτο βίντεο: Πήγαν να σώσουν ένα δελφίνι και τους προέκυψε... καρχαρίας!

Δύο άντρες έσυραν το μεγάλο ψάρι στο νερό και τότε... δοκίμασαν μία μεγάλη έκπληξη

Απίστευτο βίντεο: Πήγαν να σώσουν ένα δελφίνι και τους προέκυψε... καρχαρίας!
Η αγάπη για τη φύση και ο αλτρουισμός έχει πολλές φορές... δυσάρεστες συνέπειες. Ένας τουρίστας στην Κορνουάλη έκανε τη βόλτα του στην παραλία, όταν διέκρινε ένα... δελφίνι να κείτεται στην άμμο.

Ως όφειλε, ο παραθεριστής έσπευσε να βοηθήσει το θηλαστικό, το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο σε όγκο . Ο άνδρας δεν μπορούσε να το σύρει μόνος του στη θάλασσα. Δέχθηκε τη βοήθεια ενός ακόμα άντρα, του 49χρονου Νίκολας Αντρέ, καθώς το θηλαστικό ήταν αρκετά βαρύ και μεγάλο. Οι δύο τους το έπιασαν από την ουρά και το έσυραν στη θάλασσα.

Κλείσιμο


Μέσα στο νερό, το μεγάλο ψάρι άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις του. Τότε, οι δύο άνδρες διαπίστωσαν ότι το δελφίνι δεν ήταν... δελφίνι! Ήταν ένας καρχαρίας τεσσάρων μέτρων, ο οποίος μόλις συνήλθε, άρχισε να κολυμπά γύρω από τους δύο ανθρώπους, προκαλώντας τον... πανικό!

«Δεν είχαν ξαναδεί καρχαρία από τόσο κοντά, πόσω μάλλον να αγγίξω και έναν», δήλωσε ο 49χρονος Νίκολας Αντρέ. «Ήταν ένα απίστευτο αίσθημα να νιώθεις τη δύναμη και το βάρος του ζώου», πρόσθεσε και τόνισε ότι είδε το περιστατικό από το δρόμο, ενώ η παραλία δεν είχε πρόσβαση από εκεί που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να κατέβει από το λόφο.



«Βοήθησα τον άνδρα να σύρει το μεγάλο ψάρι στη θάλασσα και τότε διαπίστωσα ότι ήταν καρχαρίας», τόνισε, προσθέτοντας πως έσκισε το πόδι και το χέρι του στην προσπάθεια να σώσει το μεγάλο ψάρι. «Μόλις διαπιστώσαμε ότι είναι καρχαρίας, κινηθήκαμε προς τα έξω, ενώ το ψάρι κολύμπησε μακριά», δήλωσε ο 49χρονος Νίκολας, περιγράφοντας την απρόσμενη περιπέτειά του.

Δείτε το βίντεο με το σπάνιο περιστατικό...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης