Χαμόγελο... πέντε εκατ. λιρών για την Εύα Καρνέιρο

Χαμόγελο... πέντε εκατ. λιρών για την Εύα Καρνέιρο

Τα πήρε όλα και... έφυγε η 42χρονη γιατρός, που νίκησε Τσέλσι και Μουρίνιο με... μία κίνηση

Χαμόγελο... πέντε εκατ. λιρών για την Εύα Καρνέιρο
Βλέμμα βλοσυρό, τόνος φωνής αυστηρός, διάθεση έτοιμη για μάχη... Η Εύα Καρνέιρο ήταν η γυναίκα που τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα, καταγγέλλοντας την απρεπή συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο και την κάλυψη του Πορτογάλου προπονητή από τη διοίκηση της Τσέλσι. Αυτά συνέβησαν πριν... καιρό! Η μέχρι πρότινος γιατρός των «μπλε» του Λονδίνου, ξαφνικά, εμφανίστηκε χαμογελαστή, ευδιάθετη... μία εντελώς διαφορετική γυναίκα. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η αλλαγή συμπεριφοράς δεν αποκλείεται να οφείλεται στη φήμη περί... αποζημίωσης πέντε εκατ. λιρών από την Τσέλσι.

Κλείσιμο


Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Καρνέιρο απέσυρε τις αγωγές της εναντίον του Μουρίνιο και της Τσέλσι, διαμορφώνουν σίγουρα ένα σενάριο άκρως ευχάριστο για την ίδια, εφόσον επιβεβαιωθεί. Είναι, δε, τόσο μεγάλη η ικανοποίησή της, που ξεπέρασε ακόμη και την αξίωσή της για δημόσια συγγνώμη από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανέλαβε πριν λίγες μέρες την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να ξεκινήσει... αμόλυντος τη νέα αυτή σελίδα στην καριέρα του.



Όταν η 42χρονη γιατρός ρωτήθηκε έξω από το δικαστήριο, στο περιθώριο του οποίου επιτεύχθηκε η συμφωνία, για τη δημόσια απολογία του Μουρίνιο, αρνήθηκε να σχολιάσει και αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο -μάλλον- ικανοποίησης, το οποίο ενδεχομένως και να σήμαινε πάρα πολλά.

Τα βρετανικά ΜΜΕ, πάντως, έχουν... ανέβει στα κεραμίδια, καθώς αν επαληθευτεί το αστρονομικό αυτό ποσό της αποζημίωσης, θα πρόκειται για πραγματικό ρεκόρ, με ποσά ανάλογα των συμβιβασμών που επιτυγχάνονται μεταξύ εταιρειών. «Πόσο κοστίζει άραγε μία συγγνώμη; Πέντε εκατ. λίρες;», αναρωτιούνται χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης