Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας μήκους 5,5 μέτρων κατασπάραξε 60χρονη Βρετανίδα

Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας μήκους 5,5 μέτρων κατασπάραξε 60χρονη Βρετανίδα

Η Doreen Collyer, λέκτορας πανεπιστημίου είχε πάει για καταδύσεις όταν της επιτέθηκε ο καρχαρίας

Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας μήκους 5,5 μέτρων κατασπάραξε 60χρονη Βρετανίδα
Η 60χρονη Βρετανίδα Doreen Collyer από το Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε τραγικό θάνατο στις ακτές της Αυστραλίας όταν κατά τη διάρκεια κατάδυσης της επιτέθηκε λευκός καρχαρίας. Η Doreen Collyer που ήταν λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Τσέστερ βρέθηκε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην παραλία Mindarie, 35 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ όταν λευκός καρχαρίας μήκους 5,5 μέτρων την κατασπάραξε. 

Κλείσιμο


Η άτυχη γυναίκα που είχε και μια εγγονή σύμφωνα με τους οικείους της ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος γεμάτος ζωή. Η 60χρονη είχε πάει με έναν 43χρονο άνδρα για κατάδυση. Ο άνδρας που είδε την επίθεση την τράβηξε από τα σαγόνια του καρχαρία αλλά ήταν πολύ αργά γιατί τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που η γυναίκα υπέκυψε αμέσως. 



Ο σύζυγός της Dave έμαθε για το τραγικό γεγονός μόλις έφτασε στην παραλία με σκοπό να πάρει τη σύζυγό του και να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το μήκος του καρχαρία ξεπερνούσε το μήκος μιας βάρκας. Το λιμενικό έχει αποκλείσει την παραλία μέχρι να εντοπιστεί ο φονικός καρχαρίας. 


Οσοι γνώριζαν την Doreen Collyer είπαν πως ήταν εξαιρετική και έμπειρη δύτης

Η γυναίκα είχε μετακομίσει στην Αυστραλία με τον σύζυγό της πριν από πέντε χρόνια για να βρίσκεται κοντά στο γιο και την εγγονή της. «Η Doreen ήτα ένας όμορφος άνθρωπος και όλοι την αγαπούσαν, ήταν αφοσιωμένη γιαγιά, μητέρα και σύζυγος».



Ψαράς βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που ο λευκός καρχαρίας κατασπάραξε την άτυχη γυναίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης