EgyptAir: Αυτά είναι τα δύο μωρά που χάθηκαν στη μοιραία πτήση

EgyptAir: Αυτά είναι τα δύο μωρά που χάθηκαν στη μοιραία πτήση

Η μόλις τεσσάρων μηνών Τζουμάνα και ο δίχρονος αδελφός της Μοχάμεντ - «Έσβησαν» μαζί με τους γονείς τους - Της μικρής ο ροζ υπνόσακος που βρέθηκε ανοιχτά της Αλεξάνδρειας

EgyptAir: Αυτά είναι τα δύο μωρά που χάθηκαν στη μοιραία πτήση
Ετοιμάζονταν με χαρά να απολαύσουν τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές, αλλά η χαρούμενη τετραμελής οικογένεια δε κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της…

Η μόλις τεσσάρων μηνών Τζουμάνα, ο δίχρονος αδελφός της Μοχάμεντ, ο πατέρας τους Φαϊσάλ και η μητέρα τους Νούχα Μπετίς επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir με προορισμό το Κάιρο.

Κλείσιμο


Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν έβλεπαν την ώρα να φτάσουν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα από εκεί να μεταβούν στο θέρετρο Σαρμ Ελ Σείχ για να χαλαρώσουν στην αμμουδιά και στον ήλιο. Ωστόσο, η μοίρα τους επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι…

Η μικρή Τζουμάνα και ο αδελφός της Μοχάμεντ ήταν τα νεαρότερα από τα 66 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, ενώ ο ροζ υπνόσακος που βρέθηκε ανοιχτά της Αλεξάνδρειας εικάζεται ότι ανήκει στην κόρη του ζεύγους.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail ο 38χρονος Φαϊσάλ Μπετίς είχε οργανώσει το ταξίδι τους με κάθε λεπτομέρεια για να «δραπετεύσει» από τη ρουτίνα.



Τώρα, η αδελφή του Άσια, συντετριμμένη δηλώνει στην εφημερίδα: «Ο Φαϊσάλ και η οικογένειά του θα πήγαιναν διακοπές για δύο εβδομάδες στην Αίγυπτο. Θα πετούσαν στο Κάιρο και από εκεί θα έπαιρναν άλλο αεροπλάνο για το Σαρμ Ελ Σείχ. Είχαν βάλει στις βαλίτσες τους τα μαγιό τους και τα καπέλα τους».

Όπως εξηγεί η αδελφή του, ο Μπετίς ήταν έμπορος λαχανικών και φρούτων και απλώς ήθελε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του πριν ξεκινήσει η πιο δύσκολη επαγγελματική περίοδος, καθώς δεν είχαν καταφέρει να κάνουν «κανονικές» διακοπές τα τελευταία τρία χρόνια.



«Ο Φαϊσάλ εργαζόταν πολύ σκληρά και ήθελε μόνο να χαλαρώσει με την νέα του οικογένεια. Είχαν δύο αξιαγάπητα παιδιά. Ο Μοχάμεντ ήταν μόνο δύο ετών. Η Τζουμάνα ήταν ακόμα μωρό», πρόσθεσε η γυναίκα.

Όταν σημειώθηκε η τραγωδία, την Άσια ενημέρωσε ένας οικογενειακός φίλος.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα μας δεν είναι καλά. Ο πατέρας μας Σαλάχ είναι συγχυσμένος. Έχασε το γιο του», είπε η γυναίκα για τον αδελφό της που είχε παντρευτεί μόλις πριν τεσσερισήμισι χρόνια.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης