«Ο Μαδούρο είναι τρελός» λέει ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγάης

«Ο Μαδούρο είναι τρελός» λέει ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγάης

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μαδούρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να του πω "είσαι τρελός, είσαι τρελός σαν κατσίκα"» δήλωσε ο Χοσέ Μουχίκα

«Ο Μαδούρο είναι τρελός» λέει ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγάης
«Είναι ολοι τρελοί στην Βενεζουέλα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μαδούρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να του πω "είσαι τρελός, είσαι τρελός σαν κατσίκα"».

Αυτό δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγάης Χοσέ Μουχίκα λίγες ώρες μετά την κατηγορία που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας εναντίον του επικεφαλής του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών ότι είναι προδότης και πράκτορας της CIA.

Κλείσιμο
O Λουίς Αλμάγκρο, ο οποίος ήταν υπουργός Εξωτερικών επί προεδρίας Μουχίκα στην Ουρουγουάη, είχε πει για τον Μαδούρο ότι είναι «άλλος ένας δικτάτορας» καλώντας τον να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

«Το ζήτημα είναι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στη Βενεζουέλα. Μια χώρα δεν μπορεί να επιζήσει πολεμώντας, οι κάτοικοι της Βενεζουέλας πρέπει να βρουν ένα τρόπο να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα» πρόσθεσε ο Μουχίκα, ο οποίος πλέον είναι μέλος της γερουσίας της Ουρουγουάης.

Ο Μουχίκα, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της Ουρουγουάης απο το 2010 έως το 2015, είχε χαρακτηριστεί ως «ο πιο φτωχός πρόεδρος» καθώς είχε αρνηθεί να κατοικεί στο προεδρικό μέγαρο ενώ κυκλοφορούσε με ένα απλό αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης