ΗΠΑ: Ο Τραμπ γιορτάζει... μεξικανική γιορτή τρώγοντας τάκος!

ΗΠΑ: Ο Τραμπ γιορτάζει... μεξικανική γιορτή τρώγοντας τάκος!

«Αγαπώ τους Ισπανόφωνους» ισχυρίζεται, τρώγοντας ένα μεξικανικό φαγητό σε επιχείρησή του και ευχόμενος «Καλή 5η Μαΐου» μια από τις σημαντικότερες γιορτές του Μεξικού

ΗΠΑ: Ο Τραμπ γιορτάζει... μεξικανική γιορτή τρώγοντας τάκος!
Είναι γνωστές οι απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ για τους ξένους και ιδίως για τους γείτονες των ΗΠΑ, Μεξικανούς, στους οποίους επιτίθεται σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Γι' αυτό προκάλεσε απορία, αλλά και πολλά ειρωνικά σχόλια το γεγονός ότι ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων γιόρτασε μια πολύ σημαντική ημέρα των Μεξικανών, την Cinco de Mayo (5η Μαΐου) κατά την οποία ο μεξικανικός στρατός πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στα γαλλικά στρατεύματα το 1862.

Κλείσιμο
Ο Τραμπ μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία που τρώει περιχαρής ένα μπολ τάκο - μεξικανικό φαγητό - ευχόμενος «Καλή 5η Μαΐου» και διαφημίζοντας την επιχείρησή του, καθώς όπως αναφέρει, στο Trump Tower Grill φτιάχνονται τα καλύτερα τάκο μπολς. Καταλήγει δε με το αμίμητο «Αγαπώ τους Ισπανόφωνους!».

Έτσι απλά λοιπόν ο Τραμπ δηλώνει ότι αγαπά μια εθνικότητα που μέχρι πρότινος δεν άφηνε σε χλωρό κλαρί, μόνο και μόνο για να πλασάρει ένα φαγητό στη επιχείρησή του!



Άμεση ήταν η αντίδραση της Χίλαρι Κλίντον που ειρωνεύτηκε τον πολιτικό της αντίπαλο για την κυβίστηση που έκανε...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης