Φωτογραφίες: Προσπάθησε να διασχίσει τον ωκεανό με μια φουσκωτή ρόδα!

Φωτογραφίες: Προσπάθησε να διασχίσει τον ωκεανό με μια φουσκωτή ρόδα!

Για να κινείται η μπάλα έπρεπε συνεχώς να τρέχει, ενώ η θερμοκρασία εντός της μπορεί ξεπερνούσε συχνά τους 40 βαθμούς Κελσίου

Φωτογραφίες: Προσπάθησε να διασχίσει τον ωκεανό με μια φουσκωτή ρόδα!
«Πονοκέφαλος» για την αμερικανική ακτοφυλακή είχε γίνει το τελευταίο διάστημα ένας 44χρονος άντρας ο οποίος είχε βάλει σκοπό ζωής να «τρέξει» δια.. θαλάσσης από την Φλόριντα των ΗΠΑ ως τις Βερμούδες, μέσα σε μια φουσκωτή ρόδα!

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο ιρανικής καταγωγής υπερμαραθωνοδρόμος Ρέζα  Μπαλούτσι επιχείρησε για δεύτερη φορά στη ζωή του να διασχίσει τρέχοντας πάνω από 1.000 μίλια στον ωκεανό, ωστόσο, η νέα προσπάθειά του στέφθηκε επίσης με... αποτυχία, αφού οι αρχές δεν του επέτρεψαν να κάνει το παράτολμο όνειρό του πραγματικότητα.

Κλείσιμο
Η αλήθεια είναι πως οι αρχές είχαν προειδοποιήσει τον 44χρονο  να μην δοκιμάσει ξανά να ταξιδέψει στη θάλασσα με την φουσκωτή ρόδα του, όμως εκείνος δεν υπάκουσε στις εντολές τους. Έτσι, χθες, άντρες της ακτοφυλακής έβαλαν τέλος στο ταξίδι του και στη συνέχεια αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν, γράφοντας για τα κατορθώματά του στο Twitter.

Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν τους Αμερικανούς πολίτες πως η αποστολή διάσωσης για τον 44χρονο κόστισε στους φορολογούμενους χιλιάδες δολάρια! 

Ο Μπαλούτσι λίγο πριν ξεκινήσει την αποστολή του


Η πρώτη φορά που ο Μπαλούτσι επιχείρησε να διασχίσει την θάλασσα με αυτόν τον τρόπο ήταν το 2014. Ωστόσο, το εγχείρημά του είχε αποδειχθεί -και τότε- κάτι παραπάνω από δύσκολο. Για να επιβιώσει ο 44χρονος ψάρευε στη θάλασσα, ωστόσο, για να κινείται η μπάλα έπρεπε συνεχώς να τρέχει, ενώ η θερμοκρασία εντός της μπορεί ξεπερνούσε συχνά τους 40 βαθμούς Κελσίου!

Ο 44χρονος στην θάλασσα


Ο  Ρέζα Μπαλούτσι πίστευε ότι αυτή την φορά θα μπορούσε να αντέξει για πέντε ολόκληρους μήνες σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ωστόσο, έκανε λάθος. 

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο 44χρονος ήθελε με την κίνηση αυτή να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό τα οποία σκόπευε να δώσει στη συνέχεια σε ένα ίδρυμα για παιδιά.

Η στιγμή που τον εντόπισαν οι αρχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης