Απίστευτο βίντεο: Κάνει ηλεκτρικό πατίνι στην άκρη ενός ουρανοξύστη

Απίστευτο βίντεο: Κάνει ηλεκτρικό πατίνι στην άκρη ενός ουρανοξύστη

Αν τα Hooverboard είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα κουμαντάρεις σε επίπεδο έδαφος σκεφτείτε τι ρισκάρει ο συγκεκριμένος νεαρός κάνοντας το σπορ του στο χείλος της καταστροφής

Απίστευτο βίντεο: Κάνει ηλεκτρικό πατίνι στην άκρη ενός ουρανοξύστη
Αν η άγνοια κινδύνου και το overdose αδρεναλίνης είναι η μόνη αιτία για να ζει κανείς, τότε ο νεαρός που βλέπουμε στο βίντεο πραγματικά το τερμάτισε. Και αυτό γιατί όπως παρακολουθούμε επιλέγει να κάνει κόλπα στην άκρη ενός πανύψηλου ουρανοξύστη στο Ντουμπάι πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι Hooverboard.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, μόδα τελευταίας εσοδείας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το ελέγξεις ακόμα και σε επίπεδο έδαφος, ενώ σε πολλές χώρες υπάρχουν ειδικές οδηγίες για την αγορά του. Όμως ο συγκεκριμένος τύπος αψηφά το αίσθημα αυτοσυντήρησης και κινείται με μοναδική μαεστία στο χείλος της καταστροφής.

Κλείσιμο
Όπως βλέπουμε πάντως παρά τον ίλιγγο που προκαλεί σε όλους όσοι των παρακολουθούν, αυτός ατάραχος κάνει την επίδειξή του, η οποία θα του δώσει τα λίγα λεπτά διασημότητας στο Διαδίκτυο. Μέχρι την επόμενη αναζήτηση μιας ακόμα υψηλότερης δόσης αδρεναλίνης και ιντερνετικής φήμης (ποιo από τα δύο είναι πιο ισχυρό ναρκωτικό, θα σας γελάσουμε...)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης