Βίντεο: 11χρονοι χόρεψαν σε διαγωνισμό με μάσκες Τραμπ και... αποκλείστηκαν

Βίντεο: 11χρονοι χόρεψαν σε διαγωνισμό με μάσκες Τραμπ και... αποκλείστηκαν

Οι τρεις χορευταράδες είχαν προκαλέσει αίσθηση και πέρυσι, όταν χόρεψαν με μάσκες του διευθυντή τους που συνταξιοδοτήθηκε

Βίντεο: 11χρονοι χόρεψαν σε διαγωνισμό με μάσκες Τραμπ και... αποκλείστηκαν
Την ώρα που οι Νεοϋορκέζοι προσέρχονται σήμερα στην κάλπη για τις προκριματικές εκλογές, με τον Ντόναλντ Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον να αγωνιούν για το εκλογικό αποτέλεσμα, τρεις εντεκάχρονοι μαθητές είχαν την φαεινή ιδέα να διεκδικήσουν ένα βραβείο στο διαγωνισμό «talent show» φορώντας ευμεγέθεις μάσκες με το πρόσωπο του Αμερικανού Μίδα.

Οι Αμερικανοί μαθητές επηρεάστηκαν από την δημοφιλία που έχει το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ κι έτσι αποφάσισαν να χορέψουν μπροστά στην κριτική επιτροπή του δημοτικού σχολείου «Fiske»  της Μασαχουσέτης φορώντας μάσκες με το πρόσωπο του Τραμπ.  Όμως τα μέλη της επιτροπής τους έδειξαν την... πόρτα με τους τρεις χορευταράδες Τραμπ να αποχωρούν από τη σκηνή απογοητευμένοι. Μάλιστα ένας από τους γονείς εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αποβολή των παιδιών από τον διαγωνισμό.

Κλείσιμο
«Το γεγονός ότι οι τρεις μαθητές έδωσαν πολιτικό περιεχόμενο στο χορό τους δεν βρήκε σύμφωνη την κριτική επιτροπή»
, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα τρία αγόρια κάνουν αίσθηση με την εμφάνισή της στη σκηνή. Πέρυσι είχαν εμφανιστεί με μάσκες που απεικόνιζαν το πρόσωπο του διευθυντή του σχολείου τους που συνταξιοδοτήθηκε. Ο Κριστιάν Ματαλιάνο, ο Μαρκ Ματζιακόμο και ο δίδυμος αδερφός του, Ντέιβιντ Ματζιακόμο είχαν αποβληθεί και από τον περσινό διαγωνισμό. 

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Boston Globe»,  η μητέρα του εντεκάχρονου Κριστιάν Ματαλιάνο, Λόρι, δήλωσε  πως η αποβολή των μαθητών δεν ήταν σωστή κίνηση από την πλευρά του σχολείου καθώς τους έδειξε ότι ήταν σαν να έκαναν κάτι κακό...

«Τα παιδιά δεν είπαν λέξη. Απλά χόρεψαν στους ρυθμούς της ποπ μουσικής», τόνισε η μητέρα. 

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση των παιδιών:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης