Βίντεο σοκ: Δείτε πως γλιτώνει από θαύμα ο ταυρομάχος

Βίντεο σοκ: Δείτε πως γλιτώνει από θαύμα ο ταυρομάχος

Σε ταυρομαχία στην Ισπανία ήταν ο ταύρος και όχι ο ταυρομάχος που είπε την τελευταία λέξη

Βίντεο σοκ: Δείτε πως γλιτώνει από θαύμα ο ταυρομάχος
Για το σπορ-θέαμα (ή όπως άλλως το ονομάσετε..) των ταυρομαχιών είναι δεδομένη η αποστροφή της πλειοψηφίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, πολύ δε περισσότερο στις ίδιες τις χώρες που γίνονται αυτού του είδους τα θεάματα. Και σχεδόν πάντα τα βίντεο που δείχνουν το άτυχο ζώο να αντιστρέφει τους ρόλους και να παίρνει αυτό το πάνω χέρι (ή μάλλον το... κέρατο) σ' αυτή την άνιση μονομαχία, κερδίζουν το ενδιαφέρον όλων μας.

Αυτό έγινε για άλλη μια φορά σε ταυρομαχία στην Ισπανία, όπου ο 19χρονος ταυρομάχος Anderes Roca Rey από το Περού βρέθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να τον πάρει «σηκωτό» ο ταυρός και να τον περιφέρει παίζοντάς τον ανάμεσα στα κέρατά του στο κέντρο της αρένας.

Κλείσιμο
Ο νεαρός ταυρομάχος πάντως ήταν πολύ τυχερός καθώς κατάφερε να ξεφύγει από την εξαιρετικά επικίνδυνη για την ζωή του κατάσταση χάρη και στην επέμβαση των συναδέλφων του που κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του ταύρου. Μάλιστα γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί, παρά ελαφρά. Πολύ πιο βαριά τραυματίστηκε η αυτοπεποίθησή του, πολύ δε περισσότερο γιατί όλα αυτά γίνονταν μπροστά στα μάτια του πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης