Σαουδική Αραβία: Δικαστής έβγαλε με το ζόρι διαζύγιο σε ζευγάρι επειδή... δεν ταιριάζουν

Σαουδική Αραβία: Δικαστής έβγαλε με το ζόρι διαζύγιο σε ζευγάρι επειδή... δεν ταιριάζουν

Οι θείοι της κοπέλας ζήτησαν από τον δικαστή να δώσει τέλος στον ευτυχισμένο γάμο της ανηψιάς τους επειδή...θα μπορούσε να βρει κάποιος καλύτερο

Σαουδική Αραβία: Δικαστής έβγαλε με το ζόρι διαζύγιο σε ζευγάρι επειδή... δεν ταιριάζουν
Ένας δικαστής στη Σαουδική Αραβία έβγαλε με το ζόρι διαζύγιο σε μια γυναίκα που είναι έγκυος οκτώ μηνών και παντρεμένη με έναν στρατιώτη που αγαπά, με την αιτιολογία ότι θα μπορούσε να... βρει κάποιον καλύτερο.

Οι θείοι της κοπέλας, η οποία ονομάζεται Maha Al Tamimi, ζήτησαν από τον δικαστή να δώσει τέλος στον ευτυχισμένο γάμο της ανηψιάς τους με έναν στρατιώτη που υπηρετεί στη Νότια Σαουδική Αραβία, κοντά στα σύνορα με την Υεμένη.

Κλείσιμο
Προκειμένου να αιτιολογήσουν το διαζύγιο, ισχυρίστηκαν ότι είχε παντρευτεί τον νεαρό χωρίς την συγκατάθεση του πατέρα της. Η ίδια ωστόσο υποστηρίζει ότι ο λόγος που δεν ήθελαν τον άντρα της ήταν επειδή οι οικογένειές τους δεν ήταν κοινωνικά συμβατές.

Η νεαρή γυναίκα κατέφυγε στα ΜΜΕ της χώρας της ώστε να κάνει γνωστή την υπόθεσή της, προκειμένου να πετύχει την ανατροπή της δικαστικής απόφασης η οποία την αναγκάζει να περάσει τη ζωή της μακριά από τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Emirates247, η Tamimi υποστήριξε στο δικαστήριο ότι πριν παντρευτεί είχε εξασφαλίσει την άδεια του μεγάλου της αδερφού και ότι, ο μόνος λόγος που δεν ζήτησε την άδεια του πατέρα της, είναι επειδή εκείνος είχε ξαναπαντρευτεί και ζούσε μακριά από την πρώτη του οικογένεια.

Ο σύζυγος της Tamimi δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο μόνος λόγος που ο Δικαστής πήρε αυτήν την εξωφρενική απόφαση είναι επειδή έχει φιλικές σχέσεις με τους θείους της κοπέλας, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη διαφθορά του δικαστικού συστήματος στην μουσουλμανική χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης