Στο Μανχάταν η Ιβάνκα Τραμπ λίγες ημέρες αφότου γέννησε

Στο Μανχάταν η Ιβάνκα Τραμπ λίγες ημέρες αφότου γέννησε

Aκολούθησε πιστά για δεύτερη φορά την εβραϊκή παράδοση με την διαδικασία της περιτομής συνοδεύοντας το νεογέννητο Θίοντορ, ο οποίος συμπλήρωσε την όγδοη ημέρα της ζωής του 

Στο Μανχάταν η Ιβάνκα Τραμπ λίγες ημέρες αφότου γέννησε
Nτυμένη στα λευκά και με άψογη σιλουέτα, σαν να μην έχει γεννήσει πρόσφατα, η αγαπημένη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, εθεάθη στo Mανχάταν .  

Λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, Θίοντορ, η Ιβάνκα,
η οποία έχει ασπαστεί τον Εβραϊσμό, τήρησε ευλαβικά το εβραϊκό εθιμοτυπικό της περιτομής. 
Κλείσιμο

 


   
Η Ιβάνκα έχει παντρευτεί τον Εβραίο επιχειρηματία - εκδότη Τζάρεντ Κάσνερ, με τον οποίο γνωρίστηκε σε επαγγελματικό δείπνο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2009 ενώ, ένα χρόνο πριν, η μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ είχε ήδη ασπαστεί τον Ιουδαισμό. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την Αραμπέλα, το 2011. Ακολούθησε ο Τζόσεφ,  δύο χρόνια αργότερα και πριν λίγες ημέρες η οικογένεια υποδέχθηκε τον δεύτερο γιο, τον Θίοντορ.

 


    
H 34χρονη Ιβάνκα , όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ακολούθησε πιστά για δεύτερη φορά την εβραϊκή παράδοση με την διαδικασία της περιτομής. Το 2013 είχε συνοδεύσει το Τζόσεφ για να υποβληθεί στην διαδικασία αυτή. Χτες, συνόδευσε το νεογέννητο Θίοντορ, ο οποίος συμπλήρωσε την όγδοη ημέρα της ζωής του .





Αν και ο καιρός ήταν κρύος, η Ιβάνκα επέλεξε ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο για την περίσταση όπου κυριαρχούσαν το λευκό και το ροζ χρώμα. Τα αξεσουάρ που επέλεξε η μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού Μίδα και φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ήταν σε απαλό ροζ. Ανάλογα είχε ντυθεί και η κόρη της Ιβάνκα, Αραμπέλα , η οποία φορούσε ένα λευκό φόρεμα συνδυασμένο με ροζ παλτό.

  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης