Απαγόρευση... του φλερτ στους ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης

Απαγόρευση... του φλερτ στους ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης

Οι καταγγελίες ξεπέρασαν τις 21.000 το 2015, έναντι 17.000 το 2014

Απαγόρευση... του φλερτ στους ταξιτζήδες της Νέας Υόρκης
Εξαιρετικά... δραστήριοι αποδεικνύονται οι οδηγοί ταξί στη Νέα Υόρκη, καθώς, όπως φαίνεται, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φλέρταραν με τις ή τους πελάτες τους. Αποτέλεσμα ήταν να ανακοινωθεί από το Συνδικάτο... η απαγόρευση του φλερτ κατά τη διάρκεια της κούρσας, ώστε να περιοριστούν οι καταγγελίες των πολιτών.

Η συγκεκριμένη κίνηση, έρχεται σε μία χρονική στιγμή όπου τα κρούσματα για σεξουαλική παρενόχληση από επαγγελματίες οδηγούς έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με βάση τα επίσημα στοιχεία, το 2014 υπήρξαν 17.000 καταγγελίες και το 2015 ξεπέρασαν τις 21.000 καταγγελίες. 

Κλείσιμο
Όπως προβλέπεται στο νέο κανονισμό, οδηγός ο οποίος θα συλλαμβάνεται ή θα καταγγέλλεται να φλερτάρει με επιβάτη, κινδυνεύει ανάλογα με τη σοβαρότητα της πράξης, με πρόστιμο που θα ξεκινά από τα 1.000 δολάρια και 30 ημέρες αφαίρεση αδείας, ενώ θα έχει και ποινικές συνέπειες. 

Το αυτό ισχύει και για τους πελάτες, οι οποίοι επίσης απαγορεύεται να φλερτάρουν με τον οδηγό, έχοντας αντιστοίχως τις δικές τους συνέπειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης