Βίντεο σοκ: Δείτε την φονική επίθεση νεαρού σε ηλικιωμένη γυναίκα

Βίντεο σοκ: Δείτε την φονική επίθεση νεαρού σε ηλικιωμένη γυναίκα

Ο καβγάς ξεκίνησε για την θέση του παρκαρίσματος και εξελίχθηκε σε μία απίστευτης σκληρότητας επίθεση του νεαρού προς την κυρία 

Βίντεο σοκ: Δείτε την φονική επίθεση νεαρού σε ηλικιωμένη γυναίκα
Οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας μπροστά στο κατάστημα που διατηρεί σε χωριό του Έσεξ στην Βρετανία η 49χρονη Χίδερ Σμιθ είναι πραγματικά σοκαριστικές. Όπως βλέπουμε στον χώρο αυτό που προφανώς αξιοποιείται από τους πελάτες του καταστήματος της κυρίας Σμιθ, έρχεται και παρκάρει ένα αυτοκίνητο με δύο νεαρούς.

Από όσα φαίνονται στην εικόνα της βιντεοκάμερας, υπάρχει μία σχετική ένταση η οποία κλιμακώνεται γρήγορα, με τους δυο νεαρούς να φαίνεται να αντιδικούν με όσους τους πλησιάζουν, και ιδίως με την κυρία Σμιθ. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξεφεύγουν εντελώς και προφανώς η συγκεκριμένη κυρία, έχοντας ακούσει ύβρεις εναντίον της, προσπαθεί να σηκώσει χέρι εναντίον ενός από τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Η απάντηση από την δική του πλευρά ήταν μία γροθιά τέτοιας δύναμης που κατάφερε να σπάσει σε τέσσερα σημεία την γνάθο της κυρίας Σμιθ και να την ρίξει στο έδαφος σχεδόν αναίσθητη. Οι δύο νεαροί τράπηκαν σε φυγή, παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν. 

Η κυρία Σμιθ έμεινε για πάρα πολύ ώρα στο έδαφος, προσπαθώντας να ξεπεράσου τους ανυπόφορους πόνους αλλά και το σοκ της επίθεσης. Λίγο αργότερα μπήκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε μία σοβαρή εγχείρηση διάρκειας τρεισήμισι ωρών, όπου της τοποθετήθηκε μία μεταλλική πλάκα και καρφιά στα σαγόνια της.

 Μάλιστα θα χρειαστεί να επαναλάβει την εγχείρηση καθώς η άνω γνάθος έχει υποστεί σημαντική βλάβη. Ο συνεργάτης της Κιθ Έντουαρντς (που φαίνεται και αυτός στο βίντεο) έχει ανακοινώσει αμοιβή 1.000 λιρών για όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης