Απίστευτο βίντεο: Δείτε τί μπορεί να μεταφέρει ένα τρίκυκλο στην Κίνα

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τί μπορεί να μεταφέρει ένα τρίκυκλο στην Κίνα

Δεν είναι μόνο το εξωφρενικό φορτίο που κουβαλά αλλά και ο απίστευτος τρόπος που ο οδηγός του καταφέρνει να βλέπει εμπρός

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τί μπορεί να μεταφέρει ένα τρίκυκλο στην Κίνα
Αν ο ιστορικός του μέλλοντος αναζητήσει τις αιτίες του κινέζικου οικονομικού θαύματος, βίντεο όπως αυτό εδώ θα δώσουν μερικές από τις καλύτερες απαντήσεις. Ο «καπιταλιστικός ρεαλισμός» που επικρατεί στους δρόμους της Κίνας ξεπερνάει κάθε περιγραφή, καθώς οι εικόνες που φθάνουν από την καθημερινή ζωή στην χώρα είναι κυριολεκτικά υπεράνω κάθε περιγραφής.

Στο βίντεο παρακολουθούμε έναν απόγονο του Μάο να οδηγείται πλήρης φορτίου προς το καπιταλιστικό του μέλλον. Μόνο που το κάνει με τον δικό του τρόπο, φορτώνοντας πάνω στο δύσμοιρο τρίκυκλο ότι κουτί βρήκε στην αποθήκη του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα σουρεαλιστικό κινούμενο γλυπτό, το οποίο όπως είναι λογικό έχει αναστατώσει τους δρόμους τους οποίους κινείται.

Κλείσιμο
Ο εφευρετικός κινέζος μεταφορέας για να μπορέσει να βλέπει εμπρός έχει φροντίσει να αφήσει ανοιχτή μία... πολεμίστρα έτσι ώστε να έχει επαφή με τον δρόμο. Όσο για το πως καταφέρνει και ισορροπεί τόσο επιδέξια, είναι προφανές ότι τα θέλγητρα του καπιταλισμού και του γρήγορου κέρδους έχουν τους δικούς τους νόμους της βαρύτητας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης