Απίστευτο βίντεο: Πώς εξηγείται η μυστηριώδης «εξαφάνιση» γυναίκας σε live τηλεοπτική μετάδοση;

Απίστευτο βίντεο: Πώς εξηγείται η μυστηριώδης «εξαφάνιση» γυναίκας σε live τηλεοπτική μετάδοση;

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,3 εκατομμύρια views μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα

Απίστευτο βίντεο: Πώς εξηγείται η μυστηριώδης «εξαφάνιση» γυναίκας σε live τηλεοπτική μετάδοση;
Ξεκίνησε ως μια απλή συνέντευξη για ένα δανέζικο τηλεοπτικό κανάλι, όμως μέσα σε δύο 24ωρα εξελίχθηκε σε viral βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,3 εκατομμύρια views στον ιστότοπο imgur όπου ανέβηκε για πρώτη φορά.

Ο λόγος είναι απλός. Κατά τη διάρκεια ενός live ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου TV2 και ενώ δημοσιογράφος μιλά σε έναν άνδρα δίπλα από έναν κυλιόμενο ιμάντα παραλαβής αποσκευών, μία γυναίκα που στέκεται στο πίσω μέρος «εξαφανίζεται» μυστηριωδώς, τη στιγμή που περνάει από μπροστά της μια άλλη ταξιδιώτης.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει από χτες τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, η ξανθιά γυναίκα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της εικόνας τη μία στιγμή είναι εκεί και την άλλη... γίνεται καπνός, αφήνοντας μπερδεμένους εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν το κλιπ.

Πολλοί από αυτούς μάλιστα άφησαν σχόλια κάτω από επίμαχο βίντεο, διατυπώνοντας τη δική τους θεωρία για την εξαφάνιση της γυναίκας. «Πιάστε τη, είναι μάγισσα», έγραψε ένας χρήστης ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν παραλληλισμούς με την ταινία Matrix και την διάσημη σειρά X-Files.

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποια πιο... ορθολογιστικά σχόλια που επισήμαιναν ενδείξεις στο βίντεο ότι τελικά η μυστηριώδης γυναίκα απλώς έφυγε παρέα με τη φίλη της. «Μπορείς να δεις το πόδι της ξανθιάς γυναίκας να κινείται πίσω από τα οπίσθια της κοπέλας που την καλύπτει»
, έγραψε ένας παρατηρητικός θεατής. «Προσέξτε την αντανάκλαση στον ασημί σκουπιδοτενεκέ. Εξάλλου, φαίνεται η αριστερή φτέρνα της γυναίκας που "εξαφανίστηκε"», έγραψε ένας άλλος.

  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης