Στο πρόσωπο μουσάτου και αρρενωπού βρήκε τον έρωτα η Βαλερί Τριερβελέρ

Στο πρόσωπο μουσάτου και αρρενωπού βρήκε τον έρωτα η Βαλερί Τριερβελέρ

Το Closer την φωτογράφισε να περπατά χεράκι - χεράκι με τον εραστή της

Στο πρόσωπο μουσάτου και αρρενωπού βρήκε τον έρωτα η Βαλερί Τριερβελέρ
Κι όμως! Η απατημένη πρώην "πρώτη κυρία" της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ βρήκε επιτέλους τον έρωτα, όπως αποκαλύπτει το πρωτοσέλιδο του γαλλικού περιοδικού "Closer".

To σημερινό τεύχος του σκανδαλοθηρικού περιοδικού το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει την ανάρμοστη σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ
Κλείσιμο
με την Ζουλί Γκαγιέ, έχει αφιέρωμα στο νέο αμόρε της Γαλλίδας δημοσιογράφου του περιοδικού "Paris Match". 

Μετά την ταπείνωση που υπέστη η Βαλερί όταν ο Γάλλος πρόεδρος της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι επιλέγοντας την Γαλλίδα ηθοποιό στο πλευρό του, η δημοσιογράφος πέρασε δύσκολες στιγμές. Τώρα όμως στέκεται και πάλι στα πόδια της. Η Βαλερί γύρισε σελίδα αφού έβαλε στον κουμπαρά της 800 χιλιάδες ευρώ - τόσα είναι τα χρήματα που εξασφάλισε από τις πωλήσεις του βιβλίου της υπό τον τίτλο: "Merci pour ce moment" όπου εξιστορεί την θυελλώδη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο. 

"H Βαλερί ερωτευμένη", είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού που απεικονίζει την Βαλερί φορώντας γυαλιά ηλίου, να περπατά με το νέο της αμόρε χεράκι - χεράκι. Ο κύριος που την συνοδεύει είναι ντυμένος σπορ, φοράει τζιν με το πουκάμισο έξω από το παντελόνι κι ένα μαύρο δερμάτινο. Είναι μελαχρινός με πλούσιο μούσι και της κρατάει σφιχτά το χέρι. 

Από την φωτογραφία πάντως που δημοσιεύει το περιοδικό "Closer" , ο μουσάτος κύριος έχει άλλο στυλ από αυτό της Βαλερί καθώς επίσης φαίνεται να είναι αρκετά χρόνια μικρότερός της. Έχει ατημέλητο στυλ, ενώ εκείνη είναι πιο σικ φορώντας ένα λευκό παλτό... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης