Χαμός στη Βρετανία από το ντεκολτέ της υπ. Εσωτερικών στη Βουλή

Χαμός στη Βρετανία από το ντεκολτέ της υπ. Εσωτερικών στη Βουλή

Η Τερέσα Μέι έκλεψε την παράσταση από τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Χαμός στη Βρετανία από το ντεκολτέ της υπ. Εσωτερικών στη Βουλή
Μπορεί την Τετάρτη στη βουλή των Κοινοτήτων αντικείμενο της συζήτησης να ήταν ο επόμενος προϋπολογισμός της βρετανικής κυβέρνησης ωστόσο αυτό που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση, αν όχι μεγαλύτερη από όσα προβλεπονται στο κείμενο που παρουσίασε ο Τζορτζ Όζμπορν, ήταν το ντεκολτέ της υπουργού Εσωτερικών Τερέσα Μέι.

Με τους φωτογράφους να μπαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορία σε συνεδρίαση στη βρετανική βουλή η βρετανίδα πολιτικός ήταν σαν να έκανε επίτηδες την επιλογή του κόκκινου φορέματος για την περίσταση.

Κλείσιμο
Όπως ήταν φυσικό όλα τα κλικ των φωτογράφων επικεντρώθηκαν στο κατακόκκινο μπούστο της 59χρονης Μέι με τις εικόνες να προκαλούν αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός.



«Η Τερέσα Μέι μπορεί να "έσπασε" σήμερα το Ίντερνετ» παρατήρησε ένας χρήστης με έναν άλλο να την επαινεί για την επιλογή της γράφοντας «το ντεκολτέ της τράβηξε όλη την προσοχή».

Άλλοι ωστόσο φάνηκαν πιο συγκρατημένοι επικρίνοντας όσους επικεντρώθηκαν στο μπούστο της Μέι. «Σοβαρά. Οι γυναίκες έχουν στήθος. Ακόμα κι αν είναι υπουργοί Εσωτερικών. Ακόμα κι αν είναι πάνω από 40» έγραψε κάποιος. «Η Τερέσα Μέι είναι η μακροβιότερη υπουργός Εσωτερικών μετά το 1892, αλλά έχει στήθος. Ε, και τι μας νοιάζει αυτό; Γελοίοι όπως πάντα» απάντησε στα σεξιστικά σχόλια ένας δεύτερος.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης