Τρομακτικό βίντεο: «Γουρούνα»-φάντασμα τα κάνει όλα... καλοκαιρινά (κι ας χιονίζει!)

Τρομακτικό βίντεο: «Γουρούνα»-φάντασμα τα κάνει όλα... καλοκαιρινά (κι ας χιονίζει!)

Ένα τετράτροχο μηχανάκι (γνωστά και ως ATV) εμφανίζεται ξαφνικά στις κάμερες χωρίς οδηγό και κάνει απίστευτα πράγματα μέχρι να καταφέρουν να βγάλουν τον... δαίμονα από μέσα της (και να την σβήσουν...)

Τρομακτικό βίντεο: «Γουρούνα»-φάντασμα τα κάνει όλα... καλοκαιρινά (κι ας χιονίζει!)
Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η φημισμένη «Κριστίν» του Κάρπεντερ και του Στέφεν Κινγκ (βάλτε τους με όποια σειρά θέλετε...) φαίνεται να ζωντανεύει και να επαληθεύει το κλασικό ότι η τέχνη μιμείται την ζωή. Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας βλέπουμε ξαφνικά να μπαίνει στο πλάνο μία δαιμονισμένη «γουρούνα» με οδηγό φάντασμα, και να κάνει τα πάντα άνω κάτω.

Το τετράτροχο κινείται προφανώς εκτός ελέγχου και καταστρέφει ότι βρει μπροστά του. Ενώ παράλληλα δεν αποφεύγει να κάνει και ορισμένες φιγούρες που θα ζήλευε και ο πιο ικανός αναβάτης (σας λέμε είναι δαιμονισμένο...). 

Κλείσιμο
Κάποια στιγμή πάντως, το υπερφυσικό φαινόμενο αποφασίζει να δώσει την θέση του στους νόμους της Φυσικής και της λογικής, καθώς αποδεικνύεται ότι είναι ένα απλό μηχάνημα που κάποια στιγμή σκάει με δύναμη πάνω σε έναν τοίχο και ανατρέπεται.

Όσο για το περιστατικό παίρνει τέλος με όσους βρίσκονται γύρω να προσπαθούν να την σβήσουν και να πάρουν τα κλειδιά και να διώξουν τον δαίμονα. Για τα υπόλοιπα προφανώς θα πληρώσει το αφεντικό της που θα κληθεί την επόμενη ημέρα να πληρώσει την λυπητερή (εκεί να δείτε τον αληθινό δαιμονισμένο...)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης