Απίστευτο site: Βγάλτε το «άχτι» σας στον Ντόναλντ Τραμπ

Απίστευτο site: Βγάλτε το «άχτι» σας στον Ντόναλντ Τραμπ

Με μία τρομπέτα και έναν Τραμπ, ένα site που δημιούργησαν στην Αμερική σας επιτρέπει να «ξεσπάσετε» επάνω στον πιο αμφιλεγόμενο υποψήφιο για πρόεδρο των ΗΠΑ

Απίστευτο site: Βγάλτε το «άχτι» σας στον Ντόναλντ Τραμπ
Για τον Ντόναλντ Τραμπ πολλά έχουν γραφεί και ακόμα πιο πολλά έχει πει το ίδιο το στόμα του... Όπως είναι φυσικό, θέσεις όπως η απαγόρευση της εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ αλλά και το χτίσιμο τείχους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών σε όλο τον πλανήτη. Για να μην ξεχάσουμε δεκάδες καθημερινές παρεμβάσεις του σε θέματα αποκλειστικά αμερικάνικα, όπου οι υπερσυντηρητικές του θέσεις αλλά και το εριστικό του στιλ έχουν πολώσει την Αμερικάνικη κοινωνία. 

Υπάρχει ο κόσμος που πιστεύει στις θέσεις του (αν και έχασε τις πρώτες εκλογές που έγιναν στην Αϊόβα), όμως η μεγαλύτερη πλειοψηφία στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο «λατρεύουν να τον μισούν». Και συνεχώς προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον διαβάλλουν ή να τρολάρουν την εικόνα του.

Κλείσιμο
Η τελευταία δημιουργία των «άσπονδων φίλων» του Τραμπ είναι η δημιουργία ενός νέου ειδικού site όπου ο καθένας μπορεί να βγάλει το άχτι επάνω του. Κατασκευάστηκε από προγραμματιστές στην Στοκχόλμη και η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή: έχετε στην διάθεσή σας μία τρομπέτα, την οποία πατώντας το ποντίκι μπορείτε να εκτοξεύετε έναν δυνατό ήχο στα αυτιά του Τραμπ.

Μπόνους σε όλη την λειτουργία και αληθινό highlight των προγραμματιστών είναι ότι η τρομπέτα έχει την δυνατότητα να κυματίζει τα απίστευτα μαλιά του Τραμπ προς την κατεύθυνση που βγαίνει ο ήχος και ο αέρας. Η τρομπέτα μπορεί να κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλάζοντας την φορά της διαβόητης... φράντζας του Τραμπ, ενώ παράλληλα μετρά τις συνολικές φορές που έχουν πατήσει την τρομπέτα σε όλο τον κόσμο οι χρήστες του site.

Πατήστε εδώ και βρεθείτε στον μαγικό κόσμο ώς μισούν ή λατρεύουν να τρολάρουν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα και για κάποιους αρκετά ενοχλητικά δημόσια πρόσωπα που υπάρχουν αυτή την στιγμή σε όλο τον πλανήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης