Τουλάχιστον 10 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία

Τουλάχιστον 10 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία

«Μεταξύ αυτών 3 παιδιά, σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές, που πιθανόν διεξήγαγε η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας εναντίον του χωριού αλ Χισάν» επισήμανε η μη κυβερνητική οργάνωση

Τουλάχιστον 10 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία
Τουλάχιστον 10 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς που πιθανόν εξαπέλυσε η ρωσική πολεμική αεροπορία εναντίον ενός χωριού που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ της Συρίας (ανατολικά), γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

«Τουλάχιστον 10 άμαχοι, μεταξύ αυτών 3 παιδιά, σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές, που πιθανόν διεξήγαγε η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας εναντίον του χωριού αλ Χισάν» επισήμανε η μη κυβερνητική οργάνωση.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτός ο απολογισμός ενδέχεται να αυξηθεί δεδομένου του «αριθμού των θυμάτων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά».

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, τα ρωσικά πλήγματα στη Συρία έχουν στοιχίσει, από την 30η Σεπτεμβρίου όταν ξεκίνησαν, την ζωή σε 3.578 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 1.380 αμάχους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης