Προσπάθησε να νοικιάσει «ιγκλού» που έφτιαξε στο Μπρούκλιν για $200 τη βραδιά

Προσπάθησε να νοικιάσει «ιγκλού» που έφτιαξε στο Μπρούκλιν για $200 τη βραδιά

Ο Patrick M. Horton «είδε» στη χιονοθύελλα Τζόνας μια μοναδική ευκαιρία να αυξήσει το εισόδημά του - Καταχώρισε το πρωτότυπο κατάλυμά του στον ιστότοπο Airbnb, που όμως απέσυρε την αγγελία του μετά από 6 ώρες

Προσπάθησε να νοικιάσει «ιγκλού» που έφτιαξε στο Μπρούκλιν για $200 τη βραδιά
Ο Patrick M. Horton, καλλιτεχνικός διευθυντής σε μια διαφημιστική εταιρεία, «είδε» στη χιονοθύελλα Τζόνας μια μοναδική ευκαιρία να αυξήσει το εισόδημά του, φτιάχνοντας ένα ιγκλού και καταχωρίζοντας στον ιστότοπο  Airbnb, προκειμένου να το... νοικιάσει σε ενδιαφερόμενους τουρίστες για 200 δολάρια τη βραδιά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο New York Post, ο Horton κατασκεύασε το μικρό igloo πίσω από το σπίτι του στο Γκρίνποϊντ και στη συνέχεια υπέβαλε στο site ενοικίασης καταλυμάτων την εξής καταχώριση: «Ξεχειλίζοντας από πρωτοτυπία και εναλλακτική αύρα, αυτό το κατάλυμα προσφέρει την πιο απολαυστική διαμονή κατά την "Αποκάλυψη Χιονιού" του 2016. Χτισμένο εξ' ολοκλήρου στο χέρι και ενισχυμένο με φυσικά υλικά, προσφέρει μια εμπειρία ζωής σε ένα σικ παγωμένο μπανγκαλόου για εσάς και τον αγαπημένο σας».

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο ιστότοπος Airbnb απέσυρε την αγγελία του έξυπνου Νεοϋορκέζου μόλις έξι ώρες αφόρου ανέβηκε, με την εξής αιτιολογία: «Δυστυχώς, το ιγκλού σας - αν και άριστα κατασκευασμένο - δεν πληροί τα κριτήρια καταχώρισής μας και επομένως δεν θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης».

Όπως ανέφερε ο Horton στη New York Post, είχε αποφασίσει να φτιάξει το ιγκλού μήνες πριν χτυπήσει η χιονοθύελλα Τζόνας τη Νέα Υόρκη, απλώς περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία η οποία παρουσιάστηκε με το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το περασμένο διήμερο την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Το πρωτότυπο κατάλυμα είναι ιδανικό για ζευγάρια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης