Οι Τζιχαντιστές πίσω από την επίθεση στη Τζακάρτα

Οι Τζιχαντιστές πίσω από την επίθεση στη Τζακάρτα

«Το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται πίσω από την επίθεση» ανακοίνωσε η αστυνομία - Τουλάχιστον επτά οι νεκροί, ανάμεσα στους οποίους πέντε εκ των δραστών

Οι Τζιχαντιστές πίσω από την επίθεση στη Τζακάρτα
Το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη Τζακάρτα από την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο πολίτες όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας την επίθεση οργάνωσε ο Μπαχρούν Ναίμ, ένα από τα γνωστά μέλη του Ισλαμικού Κράτους που πιστεύεται ότι βρίσκεται στη Συρία. «Τη σχεδίαζε εδώ και καιρό. Αυτός βρίσκεται πίσω από την επίθεση» ανακοίνωσε ο Τίτο Καρνάβιαν.

Κλείσιμο
Τουλάχιστον δύο βομβιστές αυτοκτονίας ανατινάχθηκαν, ενώ οι υπόλοιπες επιθέσεις, σε τρία συνολικά σημεία, έγιναν με χειροβομβίδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μάχες στους δρόμους της πόλης, όπου αναπτύχθηκε άμεση ισχυρή δύναμη, ακόμα και με τεθωρακισμένα οχήματα, κράτησαν για περίπου δύο ώρες. 

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για επτά νεκρούς, μεταξύ αυτών πέντε δράστες, ενώ ένας από τους δύο νεκρούς πολίτες είναι Ολλανδός. Ο αριθμός των τραυματιών παραμένει άγνωστος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης