Η Μισέλ και το φόρεμά της έκλεψαν τα φώτα από τον Ομπάμα

Η Μισέλ και το φόρεμά της έκλεψαν τα φώτα από τον Ομπάμα

Στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποδίδεται ακόμα μια επιτυχημένη επιλογή φορέματος, κατά την προεδρική ομιλία για την «Κατάσταση του Έθνους»

Η Μισέλ και το φόρεμά της έκλεψαν τα φώτα από τον Ομπάμα
Ένα φόρεμα σε έντονο κίτρινο επέλεξε η Μισέλ Ομπάμα για να παραστεί στην τελευταία ομιλία του συζύγου της για την «Κατάσταση του Έθνους» και κέρδισε για μια ακόμα φορά τα εύσημα από τους κριτικούς της μόδας. 

Μέσα σε... δευτερόλεπτα από την εμφάνισή της, οι χρήστες του Twitter είχαν αναγνωρίσει πως επρόκειτο για ένα αμάνικο, μακρύ φόρεμα από την συλλογή του Narcisco Rodriguez, που κόστιζε 2.095 δολάρια αρχικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε ειδική προσφορά, στα 628 δολάρια. Αν και δεν... έγινε γνωστό πότε το αγόρασε η Μισέλ και σε ποια τιμή, εν τούτοις προτού ολοκληρωθεί η ομιλία του αμερικανού προέδρου, το φόρεμα είχε ξεπουλήσει. 

Κλείσιμο


Το αμάνικο φόρεμα είναι φτιαγμένο από μαλλί κρέπ, με ένα μικρό ντεκολτέ σε σχήμα χωνιού και «μέτρια κάλυψη των ώμων». Έχει «κλιμακωτό» μπούστο και ελαφρώς φαρδιά φούστα. Η Μισέλ Ομπάμα ήταν ελαφρώς μακιγιαρισμένη, με κρεμαστά σκουλαρίκια και χαλαρά, κυματιστά μαλλιά. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης