Αγγλία: Η Ryanair αύξησε τους επιβάτες της παρά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Αγγλία: Η Ryanair αύξησε τους επιβάτες της παρά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Αντιδρώντας άμεσα στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair μείωσε τις τιμές των εισιτηρίων της καταφέρνοντας να αυξήσει τους επιβάτες της μέσα στον Δεκέμβριο κατά 25% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014

Αγγλία: Η Ryanair αύξησε τους επιβάτες της παρά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι
Για όσους σε μία κρίση βλέπουν την ευκαιρία της ανάπτυξης, η Ryanair είναι ίσως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα των τελευταίων μηνών. Έχοντας γρήγορα αντανακλαστικά απέναντι στις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους μείωσε την τιμή των εισιτηρίων της έτσι ώστε να προσελκύσει -ή τουλάχιστον να κρατήσει- τους πελάτες της στα ίδια επίπεδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας που εκδόθηκε σήμερα, το τελικό αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι επιβάτες της αυξήθηκαν κατά 25% μέσα στον Δεκέμβριο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Έτσι οι επιβάτες της από και προς την Γαλλία έφθασαν στα 7,5 εκατομμύρια, ξεπερνώντας την ανταγωνίστριά της Easy Jet η οποία αύξησε τους πελάτες της κατά μόλις 4,6%.

Κλείσιμο
Ακόμα και η πληρότητα των σκαφών της Ryanair σημείωσαν τεράστια άνοδο, καθώς έφθασαν στο 91%, στοιχείο που δείχνει κατά κύριο λόγο το αν μία αεροπορική εταιρία μπορεί να έχει κέρδος ή όχι από ένα δρομολόγιο.

Όπως δήλωσε ο Kenny Jacobs από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας, ο συνολικός αριθμός επιβατών που πέταξαν με την εταιρία ξεπέρασα τα 101 εκατομμύρια σε όλους τους διεθνείς προορισμούς μέσα στο 2015, καθιστώντας την Ryanair την πρώτη αεροπορική εταιρία που ξεπερνά αυτό το όριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης