Κιργιστάν: Σκωτσέζος συνελήφθη επειδή αποκάλεσε τοπική σπεσιαλιτέ... πέος αλόγου

Κιργιστάν: Σκωτσέζος συνελήφθη επειδή αποκάλεσε τοπική σπεσιαλιτέ... πέος αλόγου

Είναι αντιμέτωπος μέχρι και με πέντε χρόνια φυλακή, κατηγορούμενος για... φυλετικό μίσος, παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση που έκανε

Κιργιστάν: Σκωτσέζος συνελήφθη επειδή αποκάλεσε τοπική σπεσιαλιτέ... πέος αλόγου
Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν μπορούσε να φανταστεί ο Μάικλ Μακφίτ από την Σκωτία ότι μια ανάρτησή του στο facebook, θα τον έστελνε πίσω από τα σίδερα μιας φυλακής στο... Κιργιστάν.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη στον άτυχο άντρα από το Περθ ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια σε μια καναδική εταιρεία στο κράτος αυτό της κεντρικής Ασίας.

Κλείσιμο
Ο  Μακφίτ ανάρτησε μια φωτογραφία και έκανε ένα σχόλιο στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο συνέκρινε μια τοπική σπεσιαλιτέ με... πέος αλόγου.

Ο Σκωτσέζος σχολίαζε το πώς οι συνάδελφοί του στο Κιργιστάν περίμεναν στην ουρά στα εστιατόρια προκειμένου να γευτούν «την αγαπημένη τους σπεσιαλιτέ, το πέος αλόγου».

Πρόκειται για ένα είδος πικάντικου λουκάνικου από κρέας αλόγου, το οποίο μάλλον θύμισε στον Μακφίτ τα γεννητικά όργανα του συγκεκριμένου ζώου, μια σκέψη που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Όμως, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, λίγη ώρα αφότου «ανέβασε» την φωτογραφία στο facebook, ο άντρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Κιργιστάν και τώρα είναι αντιμέτωπος μέχρι και με πέντε χρόνια φυλακή, κατηγορούμενος για... φυλετικό μίσος, παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη -μέσω facebook- για την ανάρτηση που έκανε.

Η τοπική σπεσιαλιτέ



Η «συγγνώμη» του άντρα στο facebook

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης