Απίστευτο βίντεο: Τζιπ κάνει κύκλους στις δύο ρόδες μέσα σε... βενζινάδικο

Απίστευτο βίντεο: Τζιπ κάνει κύκλους στις δύο ρόδες μέσα σε... βενζινάδικο

Ένα μεγάλο τζιπ κάνει ακροβατικά μέσα σε ένα βενζινάδικο στα Εμιράτα, με τον οδηγό ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύει να μετατραπεί στον κοσμοκαλόγερο Σαμουήλ και το Ντουμπάι σε Κούγκι

Απίστευτο βίντεο: Τζιπ κάνει κύκλους στις δύο ρόδες μέσα σε... βενζινάδικο
Στα Εμιράτα όταν δεν έχουν πως αλλιώς να περάσουν την ώρα τους ανεβαίνουν στα αυτοκίνητα και κάνουν ότι πιο παλαβό τους κατέβει. Η μόδα έχει φθάσει πλέον στα επίπεδα μάστιγας, καθώς η αστυνομία του Ντουμπάι δεν προλαβαίνει τους οδηγούς και τα νέα κόλπα που εφευρίσκουν για να σκωτόσουν την ανία της ερήμου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο οδηγός του τεράστιου τζιπ της Audi έχει φθάσει το σπορ σε νέα ύψη, καθώς κάνει κύκλους στις... δύο ρόδες γύρω από άλλα αυτοκίνητα. Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι ότι οι κύκλοι αυτοί γίνονται μέσα στο βενζινάδικο, με την παραμικρή στραβοτιμονιά να μπορεί να οδηγήσει σε... Κούγκι.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται όμως από το βίντεο, ο οδηγός είναι μεγάλος μάστορας και καταφέρνει να προσφέρει θέαμα στους βαρεμένους φίλους του που παρακολουθούν χωρίς να τρακάρει. Το πρόβλημα είναι ότι η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την πινακίδα του και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Κάτι που προφανώς δεν είχε κανένα πρόβλημα να πληρώσει και να συνεχίσει τις νυχτερινές του «παραστάσεις» στο παράλογο θέατρο  των Εμιράτων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης