Οι Ομπάμα άναψαν το δέντρο και τα... είπαν με τον Άγιο Βασίλη

Οι Ομπάμα άναψαν το δέντρο και τα... είπαν με τον Άγιο Βασίλη

Με την γυναίκα του, τις κόρες του και την πεθερά του ο Αμερικανός πρόεδρος στο ετήσιο τελετουργικό, αφού προηγουμένως στο μήνυμά του μίλησε για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο

Οι Ομπάμα άναψαν το δέντρο και τα... είπαν με τον Άγιο Βασίλη
Tην εορταστική περίοδο στις ΗΠΑ εγκαινίασε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ανάβοντας τα φώτα του  χριστουγεννιάτικου δέντρου που βρίσκεται δίπλα στο Λευκό Οίκο και καλώντας τους Αμερικανούς να είναι ενωμένοι σαν αδέρφια. 

Το μήνυμα για ενότητα του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έρχεται ένα 24ωρο μετά τις μαζικές εκτελέσεις στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια σε κέντρο αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες. «Πρόκειται φυσικά για την πιο θαυμάσια περίοδο του έτους, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους συμπατριώτες μας που οι καρδιές τους είναι θλιμμένες, αυτούς που θρηνούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κυρίως στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια», είπε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Η απώλειά τους είναι και δική μας απώλεια. Είμαστε όλοι μία αμερικανική οικογένεια». 

Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα, ο Ομπάμα συνοδευόμενος από την οικογένειά του, την σύζυγό του Μισέλ, τις δύο κόρες του Σάσα και Μάλια αλλά και την πεθερά του Μάριαν Ρόμπινσον, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι κοντά στο Λευκό Οίκο. 

Η ατμόσφαιρα έγινε πιο χαρούμενη όταν η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, άρχισε την αφήγηση παραμυθιών με την βοήθεια της... Μις Πίγκι.



Η δημοφιλής ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, όμως την παράσταση έκλεψε ο... οικοδεσπότης της βραδιάς: Ο Άγιος Βασίλης είχε μία ευχάριστη συνομιλία με τον Αμερικανό πρόεδρο... όπως άλλωστε αποκαλύπτει και ο φακός.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης