Hipsters: Μη στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίστε τα γένια σας!

Hipsters: Μη στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίστε τα γένια σας!

Καθιέρωσαν τα περίεργα μουστάκια και τις μακριές γενειάδες, είναι αντισυμβατικοί με δικό τους στιλ - Με την νέα τάση που υιοθέτησαν, μάλλον, ξεπέρασαν τα όρια

Hipsters: Μη στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίστε τα γένια σας!
Γιατί να στολίσεις δέντρο, όταν μπορείς να στολίσεις τα γένια σου; Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν ορισμένοι hipsters, οι οποίοι εισήγαγαν τη χριστουγεννιάτικη μόδα, που τους θέλει να στολίζουν με χρυσόσκονη και glitter τα γένια τους.

Το περιοδικό «Gay Beards» είναι ένας από τους λογαριασμούς στο Instagram που παρουσίασαν τη συγκεκριμένη τάση στους 116.000 ακόλουθούς του.

Κλείσιμο


Η συγκεκριμένη εορταστική τάση της μόδας έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ολοένα και περισσότεροι άντρες δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα «στολισμένα» γένια τους, χρησιμοποιώντας το hashtag #GlitterBeard.

Όπως είναι λογικό η αμφιλεγόμενη μόδα έχει διχάσει το κοινό, με αρκετούς να δηλώνουν αηδιασμένοι από τη νέα τάση. Πιο συγκεκριμένα, μια χρήστης του Twitter έγραψε: «Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην βλέπω τις δημοσιεύσεις για τα γένια με glitter;», ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Θα προτιμούσα να τρίψω σκ...α σκύλου στα γένια μου, παρά glitter».



Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι υποστηρικτές της τάσης γράφουν: «Τα γένια με glitter είναι ο,τι πιο αγαπημένο μου» και «Τα πάντα είναι πιο ωραία με glitter».



Το μόνο σίγουρο για όποιον επιχειρήσει τη νέα τάση των hipsters είναι πως δεν θα μπορέσει να την «ξεφορτωθεί» εύκολα, αφαιρώντας τη χρυσόσκονη από τα γένια τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης