Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από πυρά Ισραηλινών στη Χεβρώνα

Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από πυρά Ισραηλινών στη Χεβρώνα

Επιτέθηκε και μαχαίρωσε στρατιώτη – Στους 61 ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων από την 1η Οκτωβρίου – Έντεκα Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί στο αντίστοιχο διάστημα

Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από πυρά Ισραηλινών στη Χεβρώνα
Σε καθημερινή βάση εξελίσσονται πλέον τα θανατηφόρα περιστατικά στη Δυτική Όχθη. Ένας ακόμη Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί της Πέμπτης από πυρά Ισραηλινών, αφού πρώτα είχε επιτεθεί και μαχαιρώσει έναν στρατιώτη.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Χεβρώνα και ήρθε στα προστεθεί στα δεκάδες ανάλογα συμβάντα που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές, η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη και ίσως η χειρότερη από το 2014, όταν ξέσπασε εκ νέου η κρίση στην περιοχή της Γάζας.

Κλείσιμο
Από το τελευταίο αυτό κύμα επιθέσεων, που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου, τουλάχιστον 61 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους, οι 34 εκ των οποίων επιτέθηκαν με μαχαίρι, ενώ κάποιοι έφεραν και πιστόλια. Πολλοί δε, ήταν έφηβοι. Στο ίδιο διάστημα, έντεκα Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν πέσει νεκροί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης