Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν νεαρό Παλαιστίνιο

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν νεαρό Παλαιστίνιο

Ο 19χρονος πλησίασε τους άνδρες του στρατού με σαφή πρόθεση να μαχαιρώσει έναν από αυτούς, όπως ισχυρίστηκε επισήμως ο στρατός του Ισραήλ

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν νεαρό Παλαιστίνιο
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό αποπειράθηκε να μαχαιρώσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη. Την Κυριακή μια έφηβη Παλαιστίνια σκοτώθηκε από τις σφαίρες ισραηλινών αστυνομικών τους οποίους πλησίασε κρατώντας ένα μαχαίρι, όπως ισχυρίστηκε, πάλι, ο ισραηλινός στρατός.

Ο 19χρονος Σαΐντ αλ Ατράς υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά στον Τάφο των Πατριαρχών, έναν ιερό τόπο τόσο για τους μουσουλμάνους όσο και για τους Εβραίους. Την Κυριακή, στην ίδια περιοχή, είχε σκοτωθεί και μια ανήλικη Παλαιστίνια.
Κλείσιμο

Νωρίτερα σήμερα, ένας Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από σφαίρες στη Χεβρώνα, αφού πρόλαβε να τραυματίσει σοβαρά έναν Ισραηλινό, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό. Σύμφωνα με τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ο δράστης ήταν ο Ράεντ Τζαραντάτ, 20 ετών, από το χωριό Σάιρ, κοντά στη Χεβρώνα.

Από την 1η Οκτωβρίου, σε συμπλοκές μεταξύ νεαρών Παλαιστίνιων και Ισραηλινών στρατιωτών, από επιθέσεις Παλαιστίνιων και εποίκων και σε μια σειρά αντιισραηλινών επιθέσεων με μαχαίρια έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 56 Παλαιστίνιοι και Άραβες Ισραηλινοί (οι μισοί περίπου ήταν δράστες επιθέσεων) και οκτώ Ισραηλινοί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης