«Βγήκε» η συνέχεια του Harry Potter και θα είναι... θεατρικό!

«Βγήκε» η συνέχεια του Harry Potter και θα είναι... θεατρικό!

Στο σανίδι θα παιχτεί το «επόμενο επεισόδιο» της σειράς των περιπετειών του μάγου που λάτρεψαν τα παιδιά, παρά τις κατηγορηματικές αρνήσεις τις JK Rowling πως δεν επρόκειτο να συνεχίσει το έργο της

«Βγήκε» η συνέχεια του Harry Potter και θα είναι... θεατρικό!
Εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο περίμεναν υπομονετικά για τη μεγάλη στιγμή. Το όγδοο «επεισόδιο» του Harry Potter... Η στιγμή ήρθε, αλλά οι προσδοκίες τους μάλλον δεν επαληθεύθηκαν. Όχι γιατί η ίδια η ιστορία τους απογοήτευσε, αλλά γιατί δεν πρόκειται για βιβλίο: Η επόμενη περιπέτεια του μάγου που λάτρεψαν τα παιδιά παγκοσμίως είναι ένα θεατρικό! 

Η ίδια η συγγραφέας, η JK Rowling ήταν, από το 2007 που κυκλοφόρησε το έβδομο βιβλίο της σειράς, κατηγορηματική: Αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που το κενό θα μάθαινε νέα από τους αγαπημένους του ήρωες. Στις τελευταίες σελίδες άλλωστε, οι αναγνώστες «είδαν» τον Χάρι, την Ερμιόνη και τον Ρον 18 χρόνια αργότερα, ως οικογενειάρχες με παιδιά. «Όχι, συνέχεια του Harry Potter, με την έννοια του τι γίνεται από εκεί και πέρα στις ζωές τους δεν θα γράψω», έλεγε έκτοτε η συγγραφέας. 

Κλείσιμο
Κι όμως, τα εντυπωσιακά νέα ήρθαν από το Λονδίνο. Το ερχόμενο καλοκαίρι, πιθανώς τον Ιούλιο του 2016, ανεβαίνει ένα θεατρικό έργο με τίτλο «Ο Harry Potter και το Καταραμένο Παιδί», υπογεγραμμένο και από την JK Rowling, που διηγείται το μέλλον του Harry Potter. Ο ίδιος είναι τώρα εργαζόμενος στο υπουργείο Μαγείας, παντρεμένος με την Τζένι και όπως γνωρίζουμε έχουν τρία παιδιά. Η ιστορία στρέφεται γύρω από τον ίδιο και τον μεγαλύτερό του γιο, τον Άλμπους, που μεγαλώνοντας «αντιλαμβάνεται πως το "κακό" στον κόσμο γύρω μας παραμονεύει παντού», όπως αναφέρουν οι δημιουργοί.

Αν και η ιδέα γύρω από την οποία κινείται το σενάριο είναι της JK Rowling, εν τούτοις συγγραφέας είναι ο Jack Thorne. «Η ιστορία αυτή υπάρχει μόνο και μόνο γιατί η κατάλληλη ομάδα ανθρώπων με έπεισε πως ήταν μια καταπληκτική ιδέα για να παρουσιάσουμε τον Harry Potter στο θέατρο», λέει η ίδια η JK Rowling. 

Το καστ του έργου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί κάνοντας τους φανατικούς όχι μόνο των βιβλίων αλλά και των ταινιών να ελπίζουν ότι ο Daniel Radcliffe θα θελήσει να υποδυθεί τον ρόλο που τον καθιέρωσε, αυτή τη φορά στο θέατρο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης