Ταξίδι... προετοιμασίας στην Κούβα ο Μικ Τζάγκερ

Ταξίδι... προετοιμασίας στην Κούβα ο Μικ Τζάγκερ

Ο 72χρονος διάσημος τραγουδιστής περπάτησε στους δρόμους της Αβάνας με τον γιο του και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των ντόπιων και των τουριστών

Ταξίδι... προετοιμασίας στην Κούβα ο Μικ Τζάγκερ
O τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ βρίσκεται από τη Δευτέρα (5/10) στην Κούβα, όπου το θρυλικό συγκρότημα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συναυλία εκεί, στο πλαίσιο της επόμενης περιοδείας του στη Λατινική Αμερική, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο 72χρονος τραγουδιστής παρακολούθησε μια συναυλία μουσικής timba από το συγκρότημα Bamboleo, σε έναν χώρο στη δυτική Αβάνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Granma, ο Μικ Τζάγκερ περπάτησε έχοντας συντροφιά το γιο του στους δρόμους της παλιάς πόλης, προκαλώντας με την παρουσία του τον ενθουσιασμό των περαστικών και των τουριστών, οι οποίοι τον αναγνώρισαν.

Κλείσιμο


Το ταξίδι του Μικ τζάγκερ ενδέχεται να συνδέεται με την προετοιμασία «της συναυλίας που σχεδιάζουν να δώσουν οι Rolling Stones στην Κούβα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Λατινική Αμερική, στις αρχές του 2016.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η Κούβα και οι ΗΠΑ απεκατέστησαν μερικώς τις διπλωματικές τους σχέσεις, ανοίγοντας τον δρόμο σε χιλιάδες Αμερικανούς να επισκεφθούν τη χώρα της αμερικανικής ηπείρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης