Γιατί σταμάτησαν να λειτουργούν τα ΑΤΜ στη Γερμανία;

Γιατί σταμάτησαν να λειτουργούν τα ΑΤΜ στη Γερμανία;

Σε πέντε από τα κρατίδια της Γερμανίας, οι πελάτες δεν μπορούν ούτε να λάβουν χρήματα άλλα ούτε και να κάνουν άλλες συναλλαγές, μέσω των ΑΤΜ

Γιατί σταμάτησαν να λειτουργούν τα ΑΤΜ στη Γερμανία;
Eκτός λειτουργίας έχουν τεθεί χιλιάδες μηχανήματα αυτόματης ανάληψης στη Γερμανία λόγω τεχνικού προβλήματος. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, το πρόβλημα επηρέασε τα ΑΤΜ πέντε μεγάλων κρατιδίων της Γερμανίας. Οι πελάτες δεν μπορούν ούτε να λάβουν χρήματα άλλα ούτε και να κάνουν άλλες συναλλαγές, φτάνοντας σε σημείο να νιώσουν έστω και για λίγο, όπως οι Έλληνες. Οι ειδικοί εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση του προβλήματος, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild" .

Τα γερμανικά κρατίδια στα οποία παρουσιάστηκε πρόβλημα είναι:  Βάδη Βυρτεμβέργη, Ρηνανία - Παλατινάτο, Ρηνανία, Σααρλαντ και Βρέμη. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη ειδικούς, για λόγους ασφαλείας , τα υποκαταστήματα τραπεζών όπου εμφανίστηκε το πρόβλημα, παρέμειναν κλειστά.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές του περασμένου Μαίου, πολλά ΑΤΜ στη χώρα της Μέρκελ έμειναν χωρίς μετρητά λόγω απεργίας που είχαν κηρύξει οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μεταφοράς των χρημάτων "Prosegur". Τo μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπιζόταν σε Βερολίνο και Φρανκφούρτη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης