Ο άνθρωπος που παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες!

Ο άνθρωπος που παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες!

Ο άνθρωπος της ιστορίας αυτής, μπορεί να μεθύσει τρώγοντας απλά πατάτες, καθώς οι υδατάνθρακες ζυμώνονται στο στομάχι του, παράγοντας μπύρα

Ο άνθρωπος που παράγει μπύρα στο στομάχι του, τρώγοντας πατάτες!
Ο Νικ Χες, προσπαθούσε να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, όταν οι δικοί του άνθρωποι διαπίστωσαν πως είχε μεθύσει, μετά από κατανάλωση φαγητού που περιείχε απλά... πατάτες!

Όλοι αμέσως αποφάνθηκαν πως ο 35χρονος Νικ ήταν αλκοολικός και πως έπινε κρυφά, ακόμα κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να το αρνηθεί. Τι κι αν οι φίλοι του τον κατηγορούσαν για ατέλειωτες στιγμές παραμιλητού και «οχταριών», τις οποίες ο Χες δεν μπορούσε να φέρει στη μνήμη του.

Κλείσιμο
Η γυναίκα του, για να αποδείξει στο σύζυγό της τα καθέκαστα, τον βιντεοσκόπησε να παραμιλά και να παραπατάει, κάνοντάς τον να δεχτεί πως είχε πρόβλημα και πως έπινε κρυφά. Που να ήξεραν και οι δυο, πως η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Μετά από εξετάσεις, αποδείχτηκε πως ο 35χρονος, πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, που σε ελέυθερη μετάφραση καλείται «Σύνδρομο αυτο-ζυθοποιίας» (Auto-brewery syndrome). Σε αυτή την πάθηση, οι υδατανθρακες ζυμώνονται στο  στομάχι του ασθενούς, επειδή αυτό περιέχει υπερβολική ποσότητα μαγιάς, με αποτέλεσμα, η κατανάλωση αμύλου, να προκαλέι αυτόματα ζύμωση που οδηγεί ουσιαστικά τον παθόντα, να παράγει μπύρα στο στομάχι του!

Το αποτέλεσμα βέβαια είναι εμφανώς πιο επικίνδυνο από ότι ακούγεται, καθώς ο Νικ, μπορεί να φτάσει να έχει στον οργανισμό του, επίπεδα αλκοόλ που αγγίζουν το 400% πάνω από το φυσιολογικό!

Πλέον είναι αναγκασμένος να κάνει ειδική δίαιτα που δεν περιλαμβάνει υδατάνθρακες, ενώ ακολουθεί και ειδική φαρμακευτική αγωγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης