«Ματάκιας» παρακολουθούσε γυναίκες κρυμμένος στην ψευδοροφή ξενοδοχείου!

«Ματάκιας» παρακολουθούσε γυναίκες κρυμμένος στην ψευδοροφή ξενοδοχείου!

Με τα... παντελόνια κάτω και καταϊδρωμένο συνέλλαβαν οι αρχές στην Αγγλία έναν «ματάκια» ο οποίος είχει κρυφτεί στην ψευδοροφή ενός ξενοδοχείου και παρακολουθούσε από εκεί τις γυναίκες που έπαιρναν το μπάνιο τους

«Ματάκιας» παρακολουθούσε γυναίκες κρυμμένος στην ψευδοροφή ξενοδοχείου!
Το που θα φτάσει ο νους του ανθρώπου για να καλύψει τα βίτσια του πραγματικά δεν έχει όριο. Και στην περίπτωση του Άγγλου Ντάγκλας Μίλερ το όριο αυτό ξεπεράστηκε σε τέτοιο βαθμό, που τον έκανε είδηση σε όλον τον κόσμο.

Ο 27χρονος Άγγλος είχε βρει τον τρόπο να κρύβεται στην... ψευδοροφή του ξενοδοχείου Jurys Inn στο Μπράιτον, και να παρακολουθεί τις γυναίκες στο μπάνιο τους. Μάλιστα, όταν οι αρχές τον αντιλήφθηκαν, κατάφεραν να τον πιάσουν στα πράσα με τα παντελόνια κάτω και έτοιμο για... δράση.

Κλείσιμο
Ο εν λόγω κύριος είναι ένα πραγματικό «μπουμπούκι» καθώς κατηγορείται εκτός των άλλων για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών κοριτσιών ή για εξώθηση νεαρών ζευγαριών να κάνουν σεξ μπροστά του επί πληρωμή.

Η αποκάλυψή του έγινε όταν ένα 23χρονο κορίτσι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είχε ανακαλύψει μία κρυμμένη κάμερα μέσα στη ντουζιέρα του δωματίου της. 

Κατά την διάρκεια της δίκης του μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι το σπορ του κρυφτού στις οροφές το εξασκούσε τακτικά, σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως σε ένα συγκεκριμένο μπαρ όπου υπήρχαν συχνές καταγγελίες για ύποπτους «θορύβους» στις γυναικείες τουαλέτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης