ΗΠΑ: Ζευγάρι θέλησε να φτιάξει «ατμόσφαιρα» στο πρώτο ραντεβού και... τυλίχτηκε στις φλόγες

ΗΠΑ: Ζευγάρι θέλησε να φτιάξει «ατμόσφαιρα» στο πρώτο ραντεβού και... τυλίχτηκε στις φλόγες

Τα αναμμένα κεριά δημιουργούν αναμφίβολα ζεστή ατμόσφαιρα για ένα ερωτευμένο ζευγάρι - Προσοχή όμως, πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι η ατμόσφαιρα αυτή να γίνει «εκρηκτική»...

ΗΠΑ: Ζευγάρι θέλησε να φτιάξει «ατμόσφαιρα» στο πρώτο ραντεβού και... τυλίχτηκε στις φλόγες
Τον Οκτώβριο του 2013 η Τιάρα ντελ Ρίο, από το Φοίνιξ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ, προσπαθούσε να φτιάξει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι της για να υποδεχθεί για πρώτη φορά τον αγαπημένο της, Μπο Ζίμπρο.

Δύο χρόνια μετά και ύστερα από 22 επεμβάσεις και μακρά παραμονή στο νοσοκομείο, η 22χρονη γυναίκα αποδείχθηκε ότι έκανε την ατμόσφαιρα στο πρώτο της ραντεβού πιο «φλογερή» απ' όσο χρειαζόταν.

Κλείσιμο


Η Τιάρα, που σήμερα βρίσκεται εκτός κινδύνου και αναρρώνει, φρόντισε να ανάψει κεριά στον χώρο της και να εξασφαλίσει ένα ρομαντικό περιβάλλον για εκείνη και τον 33χρονο Μπο. Όταν ο νεαρός άνδρας μπήκε στο σπίτι η 22χρονη Τιάρα κρατούσε στο χέρι της τον αναπτήρα και άναβε τα αρωματικά κεριά. Ξαφνικά, μια δυνατή έκρηξη ακούστηκε και η νεαρή γυναίκα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ο Μπο εκτινάχτηκε στο πάτωμα.



Τι είχε συμβεί; Μια διαρροή αερίου μέσα στο σπίτι δημιούργησε την δυνατή έκρηξη και το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Τιάρα ήταν πιο σοβαρά από τον Μπο, καθώς υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 53% του σώματός της και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 22 επεμβάσεις, ενώ επί τρεις εβδομάδες ήταν σε κώμα.



Παρά την περιπέτεια που έζησαν, ο Μπο και η Τιάρα είναι ακόμα μαζί. Για εκείνη την ημέρα της απρόσμενης έκρηξης η 22χρονη δήλωσε στον Τύπο: «Έχουμε περάσει τόσα πολλά και είμαστε ακόμα μαζί. Ήταν μια κόλαση στο πρώτο ραντεβού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης